onsdag 8 februari 2012

Uppföljning på Lemony Flutter

Tänkte berätta att jag slutit fred med lukten på min burk med Lemony Flutter. Den ångade av sig rätt rejält på bara ett par dagar så nu luktar det betydligt mindre. Fortfarande starkt men inte så mycket Ajax rengöringsmedel. Jag associerar den mer till nått ätbart med citronsmak nu, vilket ju är lite trevligare än Ajax :p

När det gäller krämen som sådan så älskar jag den! Om man bortser från tummen som jag nästan bitit ihjäl (inte på fotohanden tack och lov) så har mina nagelband inte mått bättre på väldigt länge. Mina armbågar och min högra fotknöl som brukar vara über-torra mår också mycket bättre eftersom jag smörjer in dem med :) Så jag är frälst jag också.

Konsistensen på krämen är lite kul. Det är som sand i den, små små korn med hårdare material. Fast så fort de blir varma på huden så smälter de och blir bara härligt krämiga. Det känns lite lustigt och jag vet inte vad det är i den som beter sig så, men det är inte otrevligt.

Om man inte har en Lush-butik i närheten och känner att man efter det här inlägget vill ha en egen burk, så kan man beställa en på Lush hemsida… käckt det där med Internet :)

18 kommentarer:

 1. Jag gillar också Flutter! Dryg är den också, köpte den i Skottland i april förra året och den är typ halvtom... haha :) använder den dock rätt sparsamt just nu.

  SvaraRadera
 2. Va kul att du gillade den! Ja gkänner precis igen den sandiga känslan du beskriver, lite speciellt! =)

  SvaraRadera
 3. Den är min räddning i denna kylan. Älskar den och försöker komma ihåg att använda den på nätterna. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja usch för kallt väder som torkar ut en till ett russin >.<

   Radera
 4. Jag gillar min jag också, har massvis tillbaks och den är nästan vid sitt "bäst före" datum.. :o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tur att det iaf är generösa datum :)

   Radera
 5. Läser man innehållsförteckningen på Lush hemsida så kan det vara sodium borate (borax) som känns sandig, det är ett salt(kristaller) som använts i hudprodukter sen gammalt då det lindrar och lugnar vid eksem och hudirritationer.

  Övriga innehållsförteckningen är som att öppna mitt kylskåp... ;P Förutom just borax, gardeniaextrakt & methylparaben... resten har jag nog :) Jag kanske ska koka ihop lite "Lemony Flutter" i helgen, bra ide.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så bra med bloggen, slänger man ut nått som man vill veta så finns det alltid nån som har koll! :D Strålande!
   Du får rapportera sen om det gick att tillverka egen Lemony Flutter, det hade ju varit hur kul som helst :)

   Radera
 6. Attans att jag aldrig gick till Lush när jag hade min chans! -.-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju bra att gå dit om man vill sniffa på nått, men annars går det ju att rädda sig med hemsidan iaf :)

   Radera
 7. Tack för tips om hemsidan :-)

  SvaraRadera
 8. Jag är också hemskt förtjust i Lemony Flutter. Gillar inte doften, men resultatet gör att jag kan stå ut med det. Däremot så skulle jag faktiskt önska att burken var mindre, nu räcker den så länge att jag brukar tycka den känns ganska sunkig mot slutet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Burkar är ingen höjdare över huvud taget tycker jag, det blir så mycket damm och hår i dem efter ett tag. Jag hade hellre haft det på tub, fast det hade väl varit svårt att klämma ut antar jag :p

   Radera
 9. Jag har småsmå miniburkar som jag för över lite lemony flutter i, dessa små fyller jag sedan på, då kanske den stora burken (och innehållet) känns fräschare längre fram! =) *tipsa* Enklare att ha med sig småburkar också, åker man buss är det obligatoriskt att smörja nagelbanden! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får det vara väldigt små burkar, som i princip tar slut varje dag! Att sitta på bussen med alla läskiga bakterier som finns på alla handtag där och stoppa fingrarna i en cremeburk är väldigt läskigt tycker jag. Tacka vet jag tub som sagt! :p (Är för övrigt väldigt glad över att ha bil numera :) )

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.