onsdag 22 februari 2012

Error

För er som använder Bloglovin: Nej, jag extraknäcker inte på CBS News!
Bloglovin har uppenbarligen flippat ur totalt och länkar så galet att det bara blir roligt. Vi hoppas på att det går över av sig själv :)

5 kommentarer:

 1. Ruskigt vad politisk du gått och blivit de senaste timmarna;) Även Sminkan har sin beskärda del dock inte lika politiskt utan mer åt det snaskiga hållet;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, ska jag välja så tar jag hellre CBS än nakenbilder ^^

   Radera
 2. Jäklar, jag trodde bloggen blivit kapad när jag såg det bloglovin. Fick lite hicka! Sminkans såg dock ut som vanligt för mig. Berätta gärna om du får veta hur den här mysko felkopplingen gick till :)

  SvaraRadera
 3. Sådär. Nu är ordningen återställd och knas-inläggen borta från min Bloglovin lista iaf. Verkar dock som dom lagt tillbaka en gammal backup för gårdagens inlägg som jag redan läst/markerat som lästa var nu åter "nya" - men det var ju enkelt markera som läst igen. Jaja.. var det inte tokigare än såhär så kan man bara tycka det var lite spännande med technical hickup.. hehe

  SvaraRadera
  Svar
  1. det var ju tur att de fixade det. Ja, väldigt lustigt haveri :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.