lördag 25 februari 2012

Color Club - Sparkle and Soar, och jämförelse med Zoya - Tanzy

Ni ville inte titta på Diamond drops mer utan ha nästa lack i Take Wing, så då får jag ju fixa det :)

Sparkle and Soar är ganska gulorange och har massa glass fleck i gult/guld. Jag är fortfarande inte så glad i orange men det här är helt okej, tack vare glass fleck’en. Fast det gör sig nog bättre till sommaren.

Formulan är lite väl skir. Fyra lager på bilderna och fortfarande lite VNL. Ett underklädeslack hade suttit fint tror jag. Första lagren hade inga problem med att torka men med så här många så blev det lite segt - fortfarande helt okej, men lite segare än annars.

Formula: 3
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Head2Toe

Och så en jämförelse då! Det som låg närmast av mina lack är Zoya Tanzy. Tanzy är en halv nyans ljusare och en aning gulare… och har en droppe mer rosa. Men det är mindre skillnad i verkligheten än på bilden! Jag såg att det var två olika lack men inte förrän jag tittade rätt noga, och jag tror ingen annan hade sett det om jag varit bland folk. Så jag skulle säga att om man inte är helt galen i den här färgskalan så behöver man inte båda, även om de inte är dupes.


6 kommentarer:

 1. CCn var supersomrig och fin :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, helt klart ett sommarlack

   Radera
 2. Föredrar nog CC framför Zoya här.. Den hade ju mer färg :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tar nog Zoya om jag ska välja, föredrar en ton mer åt persika än klarorange :)

   Radera
 3. Mycket vackrare än Dimond drops! :P

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.