onsdag 1 februari 2012

A-England - Order of the Garter

Om man tittar på A-Englands samlade sortiment så finns det ju absolut ett hål som behöver fyllas med blå lack, så sett kan jag förstå att det blev ett blått lack den här gången. Men om man tittar på The Ledgends kollektionen så är ju Order of the Garter väldigt udda. Med 6 hololack i sällskapet har det här inte mycket att komma med…

Men okej, det är väl fint på sitt sätt, men inget jag skulle köpt om det inte ingick i kollektionen nu. Det har en dammig duvblå touch i basfärgen och jag föredrar mer klara nyanser. Däremot är det ljusare blå skimret riktigt snyggt och höjer verkligen lacket från mediokert dussinlack till det där lilla extra. Jag kan föreställa mig att det passar väldigt bra till jeans och jag är svag för lack som gör det.

Men å andra sidan kan jag inte komma över att det skiljer sig så mycket från alla holosarna… Det kunde ju varit holodamm istället för blått mikroglitter kan jag tycka.Formulan är inte alls i stil med övriga A-England lack. Lite tunn och inte lika pigmenterad som de andra. Två lager gjorde inte att det blev varken jämnt eller opakt så det fick bli ett tredje, väldigt flödigt för då hade jag tröttnat. Det är ju egentligen helt okej för ett nagellack men nu har jag vant mig vid att ha höga förväntningar på A-England.

Formula: 3
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: A-England

6 kommentarer:

 1. Jag tyckte det var ursnyggt. En blå i min smak. :)

  SvaraRadera
 2. Det är väldigt snyggt, men jag kommer förmodligen inte att köpa detta. Satsar på holosarna i stället. :-)

  SvaraRadera
 3. SÖTNÖT! Här sitter jag med hololacken Cactus och Lilla E. ;) Tackar tackar. :)
  Tror du är sötast i världen eller så. :)

  SvaraRadera
 4. Pamsan - Ja, om man bortser från dess kullsyskon så det är inget fel på den :)

  Nailtasic - Precis!

  Helga - Ja jag med :)

  Mrs Data - Nått ska man ju vara ;)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker personligen detta varursnyggt, precis så här jag vill ha mina blå lack =)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.