onsdag 15 februari 2012

Länkkärlek på Alla hjärtans dag (nästan)

Det här kommer visserligen en timme för sent, men men... 

Alla hjärtans dag på nagelbloggarna består mestadels av hjärtan och rött och rosa, och det är inte riktigt min stil när det gäller nagellack, det är extremt sällan jag har rött och rosa om det inte är en ny kollektion jag swatchar. Så jag hoppade över det. Men grejen med Alla hjärtans dag är kärlek och vad är bättre än länkkärlek dagen till ära! Så här är lite sådan, med länkar till inlägg jag gillat lite extra det sista.


Åsa visade den här supersnygga konad-manikyren igår. Hon är grym på konad!


Ibland hittar man lack på bloggar som blir kärlek vid första ögonkastet och som man bara måste ha. Lelas inlägg med KleanColor Melon Green var ett sådant lack, hur läckert som helst!


AllYouDesire visade ett gammalt China Glaze vid namn Tempest. En timme senare hade jag lagt en beställning på det. 
...sen visade hon Thataway, också ett äldre China Glaze, och då önskade jag att jag väntat en dag med beställningen så att jag kunnat ta med det också! Och då är det ändå orange, men det vann över mig ändå, galet. 


Independent märken är ju stort nu och ett av dem är Girly Bits. DizzyNails visade Cosmic Ocean över svart och det är vansinnigt vackert! 


Lacklycka har visat två supersnygga ruffians på sista tiden, i rött och blått


Agneta på My Nail Mania visade ett gäng doftlack i härliga färger. Kombinationen med ett lack på varje nagel blev jättehärlig och gjorde mig godissugen :) 


Nu ser visserligen alla lack underbara ut på Roxcat’s perfekta naglar, men hennes lista över favoriter under 2011 var lite extra dregelframkallande. Särskilt bilden på It’s Not Rocket Science. Jag har också en flaska av det men jag mins inte att det var vackert, vad har hon gjort med den bilden? ;)


The Swatchaholic gör en layering med A-England Saint George, ett glitterlack från Kiko och matt överlack. Jag är väldigt svag för glitter med matt överlack så det blev helt i min smak! 


Och slutligen, det finns få saker som är bättre än nya bloggar! Ni har väl inte missat Lacky Corner? I så fall, in och läs med er :)

17 kommentarer:

 1. Du? Kär i ett orange lack? Tillåt mig svimma lite av förvåning. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag vet inte vad som hände där! Måste ha slagit huvudet i nått :p Men det kanske bara är bilderna, om jag får det på naglarna kanske jag hatar det... fast det är nog värt att testa iaf :)

   Radera
 2. Tack så mycket för länken finaste! De lacken gör mig så himla glad både färgmässigt och doftmässigt.

  SvaraRadera
 3. Tack för länkkärleken! =) Angående var man kan få tag på It's Not Rocket Science så klickade jag hem det från Ebay, där verkar det fortfarande finnas här och var.

  Och visst såg Tempest underbart ut? Jag blev väldigt sugen på det lacket också.

  SvaraRadera
 4. Roligt initiativ :) Härligt att se lite ändra lack ibland, skulle också vilja lägga klorna på Tempest...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är alltid kul med länkar till bloggar som man kanske inte hittat själv än, är alltid på jakt efter nytt läsvärt

   Radera
 5. Åhh, tackar, gulle dig <3
  Ett bra initiativ med lite länkkärlek!

  SvaraRadera
 6. Satt precis och funderade på varför besöksstatistiken slog i taket idag när jag såg att 50% var länkade från dig;) Tack för så mycket kärlek!:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det kul med statistiken! :) Och att man ser direkt när det händer nått. ...så lite så :)

   Radera
 7. När får vi se mer av och höra er om marsvinen??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju en nagelblogg ;D Men klart att jag kan visa marsvinen nån mer gång, kan filma dem när de springer runt i badrummet :) ...det passar väl bra nu när alla mina naglar gått av också, dumma Ikea-paket...

   Radera
  2. Jag ska komma och gosa med marsvinen nån dag med... :-)

   Radera
  3. Absolut! Det är bara att titta in om du har vägarna förbi :)

   Radera
 8. Tack snälla för länkkärleken :) Den värmde!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är lite av en "skyldighet" för etablerade bloggar att tipsa om de nya, hur ska man annars synas. Så det var så lite :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.