måndag 27 februari 2012

Color Club - Wing Fling, och jämförelse med China Glaze 108 Degrees

Jag är inte mycket för rosa heller egentligen, men det här var så knalligt att till och med jag tycker om det. Dock inte nu, men till sommaren. Trevliga flashar i fuchsia. Och glass fleck finishen är himla snygg, ska det vara så här rosa får det nästan vara glass fleck tycker jag :) 


Wing Fling är lättmålat som de andra, men också lika skirt. Tre lager och fortfarande VNL. Torktiden för tre är riktigt bra, men jag drar mig lite för att lägga på ett fjärde för då tror jag det blir värre.

Formula: 3
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Head2Toe


Jämförelsen blir med China Glaze 108 degrees ur Island Escape, som också är ett knallrosa glass fleck lack. De är så lika att jag glömmer vilken nagel jag målat med vilket lack…
Som ni ser, ingen skillnad alls. Hade jag inte sagt att det var olika lack på olika naglar så hade ni aldrig märkt nått ;) I vissa vinklar kan jag inbilla mig att det är mer fuchsiarosa flach i Color Club’s medan China Glaze är mer röd, men sen blinkar jag och då är det borta. Hade jag själv inte vetat att det var olika lack så hade jag inte märkt nått heller! Formulan är likadan på båda också, lika skir. Jag undrar jag om inte Color Club och China Glaze beställt samma recept av den stora nagellacksfabriken…

Så, om ni har 108 Degrees och inte vill ha en backupflaska så kan ni hoppa över Wing Fling. Bra att veta va? :)

3 kommentarer:

 1. Riktig snyggt trotts att det är rosa ;)

  SvaraRadera
 2. Jag kan inte ha rosa lack, men de var snygga båda två för att vara rosa och väldigt lika! :-)

  /Eva N

  SvaraRadera
 3. Jisses, jag ser heller ingen skillnad! Har ChG 108 degrees så det blir inget color club för mig i alla fall ^^

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.