måndag 3 september 2012

Appropå ingenting

Jag har lagt till kod på bloggen kopplad till Google Analytics. För första gången kan jag se hur många läsare jag har och inte bara hur många sidvisningar alla gör totalt sett. Så jag tycker det är grymt. Men om det är nån (?) som har fått några problem av något slag med att läsa bloggen så kan det bero på det. Eventuella problem kan förhoppningsvis lösas genom att tillåta fler cookies.
Så vet ni.

6 kommentarer:

 1. Åh, den där koden är jag nyfiken på. Älskar statistik och skulle gärna få ut mer av det man kan få fram om min sida också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom du också har en blogspot blogg så är det superenkelt :) Gå till Google Analytics (Googla på det så hittar du det) och fyll i alla uppgifter och tala om vilken adress de ska logga. Sen får du en följd av bokstäver och siffror som är ditt ID och det kopierar du och fyller i under Inställningar i Blogger, det heter "Webbegendoms-ID för Google Analytics". Klart! Sen fixar blogger resten :)
   Jag la till det på min webbshop också och då fick jag göra det manuellt, därför vet jag att det är en html-kod, annars hade jag trott att det var magi ^^

   (Det tar en dag innan den har loggat nånting, så bli inte förvånad över att det är tomt i statistiken i början)

   Radera
  2. Jag ska också testa, verkas ju kul :)

   Radera
  3. Tack! Det här ska absolut testas :)

   Radera
 2. Älskar GA, särskilt realtidsmätningen där du kan se hur många som tittar på din blogg just nu, vad de läser, hur de hittade dit osv. :-)

  SvaraRadera
 3. Åhh, det vill jag också ha men jag har ingen dynamisk vy och kan därmed inte lägga in det utan att pilla i HTML-koden om jag googlar rätt. Får vänta tills min datanörd till sambo kommer hem;)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.