måndag 3 september 2012

Paketering

Det blev tyst här... Men all den där "nagelrelaterade tiden" har gått till att adressera och packa 18 gröna vadderade kuvert :) Det var nästan tur att Lithium dog och det bara blev 4 lack i kollektionen, för med all bubbelplast hade det varit svårt att få ner 5 lack i kuverten. Just med en lackkollektion i åtanke har jag sparat all bubbelplast jag kommit över i nästan ett halvår, men mitt bubbelberg tog i princip slut! Nu måste jag beställa många fler lack från nätet så att jag får ihop mer bubbelplast innan jag kan göra en kollektion till ;)

Jag ska lämna in alla kuvert till Posten imorron efter jobbet, sen är de på väg. Och för alla som tycker att frankenlacken är totalt ointressanta så kommer normal aktivitet att återupptas mycket snart ^^ Ska bara skriva ett summerande inlägg om 'experiment frankenlack' också, så att de som tycker det har varit intressant att följa processen får en avslutning.

Sen är jag ju väldigt nyfiken på vad ni tycker om dem, så de av er som inte har egna bloggar som ni vet att jag läser (och läser jag dem inte så ge mig en länk!) får gärna lämna en kommentar till valfritt inlägg med vad ni tyckte när ni testat dem! Det gör inget om det blir off-topic, jag får alla kommentarer på mail ändå.


Om det är nån som vill ha ett Magnesium så finns det tre kvar i shoppen för övrigt!

8 kommentarer:

 1. Om du gör en kollektion till så kan jag frivilligt spara bubbelplast & frigolitplast och posta en stor påse till dig ;)

  GRATIS!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, snacka om skrymmande paket :D Tack för erbjudandet, jag får se hur lacken tas emot om det blir fler ;)

   Radera
 2. Jag har massa bubbelplast och lite frigolitplast sparat från en tid sen, vet dock inte riktigt varför jag sparat de igentligen:-) Men kan mer än gärna skicka de till dig om du kommer behöva massa mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni är för söta :D Jag får börja ta betalt för lacken i bubbelplast ^^

   Radera
 3. Åh, ingenting är som väntans tider :) Ska bli riktigt kul att prova. Synd bara att A redan är förbi i min Alfabetsresa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får låta den extraknäcka som Å eller Ä ;)

   Radera
 4. Jag ser verkligen fram emot att få hem mitt Cactuslack! Ska försöka blogga om det så snart jag får det så du ska få se vad jag tycker om det! :-) Måste ju dessutom passa på innan det blir så höstdeppigt att det inte finns någon sol för det att glänsa i.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var nog inte så taktiskt att släppa hololack lagom till solfria hösten :p

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.