söndag 16 september 2012

Mer djur som tillfälligt invaderat oss

Snabbt inlägg mellan allt som ska fixas innan helgen är slut... De här små sötnosarna sitter jag hundvakt åt. De är rumskamratens mosters och eftersom rumskamraten jobbar den här helgen så är de just nu mina :) De är hur söta och roliga som helst men totala yrväder. När jag är ute med dem är jag hela tiden en hårsmån ifrån att se ut som en sån där karikatyrbild av nån som har flera hundar i koppel som snott in sig runt benen så man inte kan ta ett steg ^^

Puff

Stina


12 kommentarer:

 1. Meh.. jag totalt förväntade mig att Stina skulle heta Piff :) Söta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha :) Jag vet att Puff har ett kullsyskon som såldes, och det är mycket möjligt att hon heter Piff, jag vet inte :) Stina är deras mamma.

   Radera
 2. Åh vad söta! Vad är det för ras?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är Norfolk terrier, rumskamratens moster föder upp sådana

   Radera
 3. Men guuuuuuud! Halledunamedej då! Jaha - nu vill jag ha hund igen... *klappar katt febrilt*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nejdå, katter är så mycket mer praktiska! :) Man behöver inte gå ut med dem i ösregn astidigt på morgonen >.< Hade jag inte varit allergisk så hade jag absolut haft katt. Hundar är underbara och jag älskar att sitta hundvakt, men katt hade alltid varit förstahandsalternativet om jag hade skaffat nått själv.

   Radera
  2. Håller med! Men de såg söta ut dessa två :)

   Radera
 4. Så söta! Det verkar jättemysigt att få låna hund ibland!

  SvaraRadera
 5. Låna hund är alldeles lagom mycket hund säger jag som är hundägare och kattälskare.. =)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.