lördag 15 september 2012

Holofredag fyller ett år!

Skimmerskuggans Holofredag firar ett år och då är det holokavalkad som gäller! Skimmerskggan bad oss haka på med att visa upp holofredags-lacken från det gångna året och det är klart att jag gör det :)
Här är ett urval av lacken som fått vara med på Holofredag. Inte alla, för vissa förtjänar ärligt talat inte att visas igen för de är inte vidare bra representanter för sin kategori, men de flesta är nog med.

Och eftersom ingen människa orkar scrolla förbi 30 bilder så blir det ett kollage...


Själv tycker jag det är spännande att se hur både bilder och naglar ändrat under året. Nya kameran var helt klart en bra investering!

I helgen sitter jag hundvakt, så det lär inte bli mycket tid till att lacka naglarna, men istället ska jag försöka ta foton av gulliga hundar så ni får nånting på bloggen i alla fall :)

16 kommentarer:

 1. Kul att se dom samlade! Då blir det oxå enklare att välja en favorit och jag tror min kommer bli nr 1 i 3dje raden - Layla Flash Black?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt spanat, det är Flash Black där, himla snyggt lack :)
   Själv kan jag absolut inte välja, alla holosar är underbara! :)

   Radera
 2. Smart med ett collage och fina nagellack hela bunten. Hade varit roligt att se ett av dina egna alster med i bilden ;-).

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det hade det varit, men jag var inte taktisk nog att ha med nått av dem på en fredag ^^

   Radera
 3. Svar
  1. Tack! Holo kan aldrig bli fel :)

   Radera
 4. Vilket härligt gäng! Jättekul att se! Mitt är inte riktigt klart än, men jag hoppas kunna se en viss utveckling även där :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är roligt att jämföra såhär men en del bilder skäms jag över hur mina naglar ser ut på ^^

   Radera
 5. Fint kollage :) Min favorit är vad jag misstänker ett rött Jade lack längst ner till höger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajjamen det är det, det är ett underbart lack!

   Radera
 6. Massa snyggingar du har visat! Jag har haft det lite glest med mina holoinlägg så jag hade inte lika mycket att gå igenom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde det skulle vara mycket mer för jag har ju fler holosar än nån annan finish i samlingen. Men tydligen har jag visat de flesta av hololacken på andra dagar än fredagar ^^

   Radera
 7. Love it! Härligt att se alla holos! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan aldrig få för många holosar :)

   Radera
 8. Frossa:) (hoppas att några orkar scrolla förbi en så där 30 bilder för jag har inte skillsen att skapa ett collage;))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försökte inte ens hitta nån snabbmetod för det eller bråka med bloggers bildhantering! Det fick bli bildbehandlingsprogrammet direkt och manuellt pillande :p

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.