onsdag 12 september 2012

Jessica - I am Strong

Här ska ni få se nått riktigt förfärligt! Jag köpte I am Strong enbart för att flaskan ser ut som en nallebjörn, och det var tydligen ingen bra idé. Lacket är nog bland det värsta lacket jag sett. Det är blekt ljusblått med samma sorts prismatiska glitter som är i Klean Colors Chunky Holo lack, fast i en mycket mindre storlek. De drunknar fullständigt i den mjölkiga jellybasen och ser mest ut som knottror på naglarna. Lacket ser precis ut som om nån slängt i en näve glitter i sköljmedel, för sköljmedel brukar ha den ljusblå färgen.
Det är två lager på bilderna och det är som ni ser en orgie i VNL. Jag kunde lagt på fler lager för att kanske få det att bli täckande men jag ville verkligen inte ha mer av smörjan på mig ^^ Så lacket ser bedrövligt ut, penseln är sladdrig och formulan skir och eländig. Inte ett enda rätt >.<

Formula: 0
Färg i sin genre: 0
Inköpsställe: Ninja Polish... men vem bryr sig :p

31 kommentarer:

 1. Hahaha.. jag tänkte säga häll ut skiten och återanvänd flaskan till nåt trevligt franken men så kom jag till kommentaren om sladdrig penseel och ja då fanns det inget hopp för eländet längre :) Kemikalieåtervinningen nästa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan ju tömma flaskan, pilla ut penseln, fylla i karamell-färgat vatten och ställa flaskan på en hylla för att den är söt typ :p

   Radera
 2. Oj, jag ryggade faktiskt tillbaka lite när jag såg bilderna. Verkligen ingen hit!

  SvaraRadera
 3. Lite off-topic, men jag kom att tänka på en sak: anledningen till att jag (och kanske vissa andra) är tveksamma till att köpa frankenlack är att man inte vet något om hållbarheten. Jag lackar inte om varje dag, och jag brukar ha nagellack jag tycker om tills de börjar chippa. Ibland orkar jag inte hålla på med lack under några dagar och då är det skönt att veta att man har ett lack på sig som inte kommer att chippa efter några timmar.
  Jag älskar nagelbloggar och jag gillar att ni visar flera lack, men det innebär ju också att ni ibland bara bär ett lack under några timmar och därför inte riktigt vet hur länge man kan ha det innan det chippar. Nu vet jag ju själv vilken hållbarhet jag kan förvänta mig av olika välkända märken, men med t.ex. frankenlack skulle det vara jättekul att se ett "wear test" för att få reda på hur länge lacket höll.
  Nu går det ju redan jättebra för dig när du säljer frankenlack, men det var bara en tanke. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min egen erfarenhet är att hållbarheten beror till 75% på vilket underlack och överlack man har. Sen håller vissa finishar ofta sämre än andra. Jag har extremt sällan ett lack mer än ett par timmar, och aldrig nånsin mer än två dar (utom genomskinligt). Så jag vet inte om jag skulle kunna göra ett rättvist test, jag har inget att jämföra med för det var flera år sedan jag lät ett lack sitta tills det gav upp själv ^^
   Men jag ska se om jag kan övertala Mrs Data att göra ett test vid en eventuell nästa kollektion! Jag använder ju samma bas till alla lack så gör man ett test på ett så borde det vara hyfsat representativt för alla.
   Men sen måste jag erkänna att hållbarhet inte är prio ett tyvärr. Jag späder suspensionbasen med Poshé topplack för att få en rimlig torktid på det och en bättre konsistens, och då gissar jag att hållbarheten blir lidande :/

   Jättebra med feedback! Oavsett om jag kan göra nått åt det eller inte så är det ju jätteviktigt att veta vad kunderna vill ha! Så tack så mycket för din kommentar! :)

   Radera
  2. Håller med Cactus i det här. Av egen erfarenhet så handlar det inte så jättemycket om vilket märke lacket har för att det ska hålla utan om runtomkringgrejerna. Jag har faktiskt ofta lack tills de chippar(och då snackar vi nått litet på en nagel), det blir efter 5-7 dagar. Om man har naglar som skivar sig och är svaga och bara häver på vanligt lack så är det risk att de chippar till kvällen. Jag hade jätteproblem med mina naglar förut och det var just de skivade sig, växte dåligt och var svaga. Med bra baslack så kunde de växa ut sig och bli friska och framförallt så höll sig lacket längre. Sen om man verkligen vill ha samma länge så kan jag rekommendera att man målar topplack varannan dag efter man målat på det hela, det gör att lacket inte blir stenhårt och sprätter i väg om man slår i nåt utan håller sig mjukare (fast genomtorkat). Och det handlar även HUR man målat för att det ska hålla, ska det hålla länge bör man även måla kanterna av naglarna. Om man har problemet att lacket nöts bort så kan man ha extra topplack på just tipparna. En annan grej är ju diskvante om man ska diska i varmt vatten. Det jag menar är att majoriteten hänger på en själv och inte lacket.

   Haha, jag babblar hur mycket som helst. :)

   Och björnflaskan var jättegullig men resten såg väl sådär ut.

   Radera
  3. Det är verkligen skillnad på underlack och underlack! Vill man ha lacket så länge som möjligt är det ju absolut värt att leta upp ett bra underlack som funkar för en själv och ens nageltyp. Och sen påverkar det ju absolut hur man använder händerna i vardagen!

   Radera
 4. Jösses! Det där gav mig nästan skrämselhicka!! Inte var det vackert i alla fall.

  SvaraRadera
 5. Jag vill inte vara otrevlig men fy f*n vad gräsligt!! Hur tänkte du där egentligen?;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha :) jag tänkte så här:
   Det finns fyra nalleflaskor, jag ska ha en, ljusblått är bättre än ljusrosa och beige som de andra tre är. På bilden ser det ut som ljusblått cremelack och det vet man ju hur det ser ut så jag behöver inte Googla efter swatcher innan jag köper det >.<
   ...Fail

   Radera
 6. Jo flaskan var väl söt. Men resten? Nej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, flaskan var söt, och vad hjälpte det, suck :p

   Radera
 7. Haha, ja herregud. Det var det värsta. Sköljmedel som du säger där man hällt i lite tvättmedel och rört runt. Urk. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis, och vem vill gå runt med en tvätt-blandning på naglarna ^^ Gissa om det åkte av snabbt igen :p

   Radera
 8. Oj.. första gången jag säger det men vilket förskräckligt nagellack!

  SvaraRadera
 9. Hahahahaha, fyfan vad fult. Usch.

  SvaraRadera
 10. Haha, det kan nog vara det fulaste lack du visat, ever!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nog up there på topp 5 iaf!

   Radera
 11. Inte det snyggaste precis. Men duger säkert till att laga nylonstrumpyxorna som har fått sig en reva när man är ute och festar*fnissar* ;-)

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast med glitter i? Det kanske blir skumt på strumpbyxorna? Jag har det så sällan så jag kostar på mig att köpa nya när de dör ^^

   Radera
  2. Varför inte. Men beror ju även vart revan börjar och slutar*s*.
   Istället för glitterdiscokulan...*långsökta jag idag!*
   /Eva

   Radera
 12. Nae... Det var väl ingen höjdare... Hua!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.