måndag 24 september 2012

Kiko - 374

Brunt lack som inte är holo... tja, det funkar faktiskt. Inte lika bra som ett holo men i och med att det är skimmer i så är det helt okej. Lite mörkt kanske, men nyansen är trevlig.

374 är för övrigt inte mitt lack, jag norpade det lite från rumskamraten som fått det i present av de små hundarnas matte. Att låna lack är perfekt, jag får mer lack att swatcha men lacken slipper stå och bli oanvända bland mina 550+ andra flaskor. Win win :)Ja, jag har brutit pekfingernageln igen... blä :(

Formulan är toppen. Ett lager täckte om jag inte gjorde det för tunt, men efter två lager djupnade färgen och skimret kom fram bättre. Enda anmärkningen är att penseln är lite för sladdrig för mig. Jag önskar att Kiko's lack var lättare att få tag på i Sverige, jag känner en akut brist på Kiko-lack!

Formula: 5
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: lånat


Borrowed this from the room mate, which is perfect since I have too many polishes already ^^  I actually like it, despite it being brown and not holographic. Formula is great too. I really wish it was easier to get Kiko polishes here in Sweden.

9 kommentarer:

 1. Det där var ju faktiskt riktigt fint fastän det är brunt!

  SvaraRadera
 2. I have not been paying attention... var köper man Kiko lack i världen? Inte att jag gillade det där eller så ;P jag tänkte bara hålla mig upto speed.

  Och när jag söker på din sida så dyker dom endast upp från Eländiga veckan o det bådar inte gott...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiko-lack köper man på semestern :) De finns i butik lite varstans i övriga Europa, räknas som ett lågbudgetmärke och är från Italien om jag inte tar fel. De finns på webshoppar som bara levererar i landet de hör till, den närmast oss finns i Storbritannien och levererar bara där tyvärr. Jag har letat efter dem lite sporadiskt men inte hittat dem på nätet på nått annat sätt (förutom enstaka på eBay). Inte läst på nån annan blogg om nån som köpt dem annat än utomlands heller, eller fått dem i present.

   Ja, jag hade ett par som nog fick vara med där för det var dötrista färger. Men de senaste vi fick hem till hushållet var mycket bättre! Så nu vill jag ha fler, och kunna välja färger själv :p

   Radera
 3. Svar
  1. Ja, ska det vara brunt så ska det vara snyggt brunt :)

   Radera
 4. Fin brunfärg, som mörk choklad med skimmer i. Mums.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.