onsdag 26 september 2012

Kitty visar: Dollish Polish - Pixie Dust

Haft en dag på jobbet som verkligen sugit musten ur mig, vill helst sova men ska tvinga iväg mig själv till gymmet en stund först. Så ni får roa er med Kitty istället... som har bra mycket finare naglar än jag har just nu, funderar starkt på att gå emot alla mina principer och lägga konstmaterial på dem, suck... Jaja. Enjoy!

I've got my wonderful guest blogger for you today. The lovely Kitty jumps in every now and then when my energy and time is not enough. And her specialty is indie polishes so we all love her posts :)
___________________________________________________________________________________
Dollish Polish Pixie Dust är ett lack jag flera gånger försökt få vettiga bilder av, men tycker jag misslyckas hela tiden. Det är alltså finare på än vad ni ser här....


Pixie Dust framträder självklart bäst på mörk baslack. Här kan jag tänka mig China Glaze Liquid Leather ligger under, det är en bra och enkel svart cremebas. Lite olika storlekar på Pixie Dust "dammet" och det fördelar sig väldigt smidigt över nageln utan något som helst duttande. Två lager över svart vill jag minnas är här.Jag skulle kunna tänka mig prova detta till en "galaxy nails" manikyr då det påminner mig mest om olika stora stjärnor i rymden... känns lite som att ha en dela av Vintergatan på naglarna faktisk. Mot en mörk blåsvart gradient liknande bas då.


Köpt som del av Mythical Creatures mini-set på Dollish Etsy site. Nu har Dollish fått upp en ny webbshop där man faktisk ser lack och kollektioner även när det är utsålt! Det är det mest frustrerande med indielack på Etsy, jag får lite besluts-stress när vissa shoppar är öppna för har man inte hittat bilder online tidigare och funderat i lugn o ro så är det bara att snabbt som ögat klicka hem det man ser om man vill ha något. Det säljer ju slut på ett blink för böveln! Miniset är då utmärkta i mitt tycke. Fler lack man kan prova :)

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, inte så dumt va? Jag måste nog testa idén om att det passar till Galaxy-nails...

   Radera
 2. Snygga naglar, snyggt lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo man tackar för komplimangen! Jag är minst lika självkritisk som dig, men just nu tänker jag bara säga tack ;)

   Radera
 3. Jag tänkte på Vintergatan när jag såg bilderna, så jag tror också att det här skulle passa perfekt till rymdnaglar!

  Håller med Sminkan om både naglarna och lacket! Och bilderna. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha.. jag tror ni två jobbar ihop på avdelningen-för-att-göra-folk-glada-över-era-kommentarer :) Jag får återkomma med mera bilder ifall min space-nails manikyr lyckas.

   Radera
 4. Jätteläckert, det där vill jag ha!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.