torsdag 20 september 2012

Scherer - Waltz

Skaffade ju mig ett par av Chameleon-lacken och blev lite smått kär i dem, så jag var tvungen att leta upp ett par till på eBay. Det är är Walts som är blått och blålila med duokromt i en helt underbar djup rödlila nyans. Ett sådant lack som man inte kan sluta titta på och vicka naglarna fram och tillbaka för att beundra skiftningarna. Jag är lika kär i det här!


Formulan är lättmålad och täckande, två lager räckte på alla fingrarna utom tummen.

Formula: 4
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: eBay


An eBay find that I'm very happy about since it's pure magic in a bottle. Two coats and easy to work with. I'm loving the Chameleon polishes!

10 kommentarer:

 1. That is very pretty. :-)

  I'm such a sucker for iridescent polishes hehe. Great pictures too, I often find it difficult to capture the different colours!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thanks! I can never use the flash with duoshroms, so a have to tweek the ligh level in Photo Shop, but then the pictures turn out ok :)

   Radera
 2. Jag har bara två, det grå-rosa-lila-gröna och det i aprikos-korall-något mer som jag inte ens provat. Det är ju alltid roligt med duokroma lack så jag förstår att du köpte på dig flera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hittade några ur kollektionen som inte såg vidare duokroma ut och som inte lockade, men två till fick det bli iaf :)

   Radera
 3. Nu när din pekfingernagel har ganska bra längd varför filar du inte ner dom andra till samma längd? mvh en läsare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stör mig inte att naglarna har lite olika längd. Det är ganska ofta så på mina bilder så om det stör dig så är min blogg nog inte att rekommendera... Mina naglar har en helt annan längd just nu (bilderna är en månad gamla) och pekfingernageln är återigen mycket kortare än de övriga så vi kommer att se mycket mer av det fenomenet framöver :p

   Radera
  2. Okej då förstår jag. Skulle aldrig få för mig att sluta läsa din blogg! Jag tycker du har den bästa nagelbloggen av alla ute i cyberspace! Var mest nyfiken på varför din pekfingernagel alltid är lite kortare än dom andra :) Men bry dig inte om att jag stör mig lite grann på det, älskar ju allt annat i din blogg. Keep up the good work!

   Radera
  3. tack så mycket :)
   Mina pekfingernaglar är min akilleshäl, de skivar sig och spricker i framkanten så fort de får lite längd och går av och av och av. Helt hopplöst! Om jag hade brytt mig om att ha exakt längd på alla så hade jag aldrig fått ha långa naglar ^^

   Radera
 4. Jag förstår precis! Antar att du testat det mesta men måste ändå fråga om inte Trind nail repair fungerar för dig? Det sjuka är att jag är likadan, mina naglar är sällan lika långa och som du själv sägerså har jag hellre flera långa än alla korta. Konstigt att jag stör mig på det när jag har samma problem själv. Nu skäms jag :( Nåväl, har ju fått tala om hur mycket jag gillar din blogg också. Hoppas det väger upp mitt dumma gnäll :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen fara :)
   Vi som fotar har ju ofta en högre standard att leva upp till :p Jag har egentligen för dåliga naglar för att lägga upp bilder av dem på nätet, men jag tänker inte bry mig om det för det är för roligt att blogga :)
   Trind nail repair är ju en nagelstärkare och jag kan inte använda sådana tyvärr. Mina naglar är för torra och om jag gör de ännu hårdade med en stärkare så går de bara av ännu mer :( Jag behöver tillföra fukt i mängder och sen skydda naglarna mot yttre påverkan... och det är det sistnämnda som jag brukar missa på :p

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.