fredag 21 september 2012

Glitter Gal - Teal Green

Så många fina Glitter Gal lack att välja på... det fick bli det gröna Teal Green till dagens Holofredag.  Helt underbar grön färg med blå undertoner! Och underbara regnbågar. Det passar väldigt bra in i Glitter Gal's sortiment tycker jag, fyller ett hål där den här nyansen skulle vara. Jag älskar det!

Formulan var lite åt det skira hållet, men det blir ju lätt så för att holoeffekten ska få synas ordentligt. Ett normalt och ett flödigt lager och sen var det nästan nästan ingen VNL, tillräckligt lite för att jag inte skulle störa mig på det, och mindre än vad det ser ut som på bilderna

Glitter Gal har ju bytt flaskor nu, de innehåller 10ml istället för 9 som det var innan. Flaskan är inte lika besvärligt mikroskopisk längre och penseln upplevde jag som väldigt samma. 

Formula: 4
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Ninja Polish


Today is Holo-friday here in Sweden, courtesy of Skimmerskuggan. So I had to choose between all the new pretty Glitter Gal polishes, but it actually wasn't that hard of a choice. Teal Green is such a gorgeous deep green color with blue undertones. I absolutely love it! Formulawise it's a bit on the sheer side but completely okej, two coats.

25 kommentarer:

 1. Det ser verkligen underbart ut! Hoppas det blir lite sol i helgen så att man kan swatcha lite holosar. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har gett upp om sol nu, det får bli blixt, solen går inte att lita på ^^

   Radera
 2. Svar
  1. Det är ännu finare i verkligheten, jag lyckades inte fånga alla regnbågarna

   Radera
 3. Oh. My. God. Nu svimmar jag nästan, det var som ett slag i magen! (fast skönt...liksom? Haha!)

  SvaraRadera
 4. Åhå.... MÅSTE ha, det skriker liksom mitt namn över hela lacket! Såg du inte det när du beställde det och beställde en extra till mig?;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det borde jag ju gjort såklart! ;) Nästa gång ska jag bättra mig ^^

   Radera
  2. Gör om gör rätt;) Nej oj vad jag vill beställa så snart lönen kommer, undrar om det blir något kvar till räkningarna?;)

   Radera
 5. Den ser fin ut. Jag har det i varukorgen men har inte klicka hem det ännu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så mycket finare än på swatcherna de visade på Ninja Polish, mycket mer skillnad mellan det här och Teal Blue

   Radera
 6. Ser så himla snyggt ut så nu undrar jag hur är det att beställa från ninjapolish?
  Brukar du åka på tull? Hur lång leverans ungefärligt? De hade ju så himla många snygga lack att jag knappt kan låta bli att börja klicka hem...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara goda erfarenheter av Ninja Polish. Har aldrig åkt på tull därifrån (men mina paket fastnar extremt sällan i tullen var de än kommer ifrån, ett par gånger om året bara) Leveransen tar oftast mellan 1 och 2 veckor, fullt normalt från USA. De gånger nått gått fel med flaskorna för dem så är kundtjänsten toppen. Jag har beställt från dem säkert ett tiotal gånger och det har alltid gått hur bra som helst :)

   Radera
 7. Superhärlig färg. Ja, fy för det här gråa, trista vädret. Har inte använt blixt mycket men ska nog testa och se. Man vill ju få fram de fina regnbågarna. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blixten får ju inte fram lika mycket som solen, men i brist på sol är det iaf bättre än inget :p

   Radera
 8. Det här såg bara helt underbart ut. :D Såg liksom så pigmentrikt ut samtidigt som holoeffekten var fin :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite drag i färgen är aldrig fel :)

   Radera
 9. Oooh, den var fin! Varför köpte jag inte den?

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.