måndag 10 september 2012

Scherer - Calypso

Calypso är som en blek lillasyster till Blue Sky. Samma snygga chrome finish och nästan samma färgskiftningar men mycket blekare. Det är mest stålgrått med lila toner och det gröna hittar inte riktigt fram. Det är väldigt snyggt men det går inte att låta bli att jämföra det med Blue Sky.

Vad det däremot har gjort - både det och Blue Sky - är att få mig att klicka hem ytterligare två Scherer Chameleon lack från eBay. Är väldigt nyfiken på vad för andra häftiga duokroma lack de har hittat på.
Tre lager, lite penseldrag, men torkar blixtsnabbt. Det täckte egentligen med två men sen blev det ett tredje för att få det helt jämnt. Hade jag koncentrerat mig lite mer på lackningen och lite mindre på TV:n så hade det nog räckt med två.

Formula: 4
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: eBay

4 kommentarer:

 1. Fast det här var inte så dumt det heller. Den hade mådag, dagen till ära kunnat vara work appropriate :D Vill ha :) Dags för mig att ebaya känner jag :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har helt glömt bort work appropriate måndagarna efter semester när dte inte var nått work alls ^^

   Radera
 2. Mjaee.. Det andra lacket var ett strå vassare även om detta var fint ;-).

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.