söndag 30 september 2012

"Paket" modell större

Det blev tyst här... Har haft lite för mycket att göra de sista dagarna och har knappt varit hemma alls. 115 olästa blogginlägg väntade på mig i Google Reader sen, det är inte klokt vad man kommer efter på bara ett par dagar! Men nu har jag hunnit ikapp iaf.

Ni vet hur vi ibland jämför nagellack med billack och säger att "jag vill ha en hel bil i den färgen!" Nu har jag gjort det på riktigt. Skaffat mig en bil i en av mina favoritfärger på nagellack. Naturligtvis har jag inte specialbeställt färgen, men när jag såg att de erbjöd en mörk turkos i färgutbudet så var jag tvungen att ha den! Kanske påverkar det andrahandsvärdet en vacker dag, men jag tänkte att när jag för första gången köper en splitter ny bil så ska jag ha den precis som jag vill :) Massa tekniskt tillvals lull-lull är det på den också. Nu har jag bara hunnit ha den i ett par dagar eftersom jag hämtade ut den i fredags, men jag älskar den redan!

Och självklart var jag tvungen att springa ut och matcha den med nagellack! Det är China Glaze Deviantly Daring i botten och sen två lager av det skira L.A. Girl Deep Sea Mica över för att få nyansen en aning mörkare. Jag tror att Deep Sea Mica för sig själv hade matchat perfekt men eftersom bilen är lite duokrom och ändrar färg mellan grönturkos och blått beroende på vinkel, så tog jag ett duokromt lack i botten.

Ifall nån undrar så är det en Toyota Yaris. Jag ville inte fota hela min egen bil men jag norpade en bild på Toyota's hemsida.


I've bought a brand new car! And my choice of color was a dark turquoise with a bit of a duochrome effect in turquoise green and deep blue. Obviously I had to match it with nail polish immediately, and ended up with one coat of China Glaze Deviantly Daring for the duochrome effect and two coats of L.A. Girl Deep Sea Mica for the slightly darker tone. Love the polish and love the car!

27 kommentarer:

 1. Grattis till nya bilden i en riktigt läcker färg!

  SvaraRadera
 2. hihi... härligt matchande! :D Tummen upp!

  SvaraRadera
 3. Härligt! Grattis! Det skulle jag också göra om jag köpte en ny bil! Skitsnygg färg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får ju passa på när man får chansen :)

   Radera
 4. Kul med ny bil:) Jag är sugen på att uppgradera min lilla Kia Picanto som är orange-guldig mot en nyare modell i färgen Lemon Grass. Men det får nog vänta lite till innan det blir av, men jag vill;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var en rolig färg, den hade jag också valt! :)

   Radera
 5. Grattis till nya bilen! Du får köpa hem en extra flaska matchande nagellack som du sparar till dagen den ska säljas. Då annonserar du den på Blocket med lacket som extra-tillbehör. Självklart med matchande manikyrbilderna. Du kanske tom får massa uppmärksamhet o hamnar på Aftonbladets löpsedel med den annonsen! Då blir det inga probs med andrahandsvärdet ;P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, ja kanske det :D Eller så skrämmer det bort alla manliga potentiella köpare ^^

   Radera
 6. Du är för härlig! Klart man ska ha en bil i en färg som man gillar att ha på naglarna.
  Med den filosofin skulle vi ha en orange bil, så det kanske är tur att det är maken som bestämmer om bilarna i det här huset. Och nej, det beror inte på att vi har någon snedfördelad könsindelning. Det beror på att jag inte har körkort och inte är intresserad av bilar. Det är han. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi Ja det är klart :D Glada färger på bilar är underskattat, det är så trist med alla silvermetallic ^^
   När mina föräldrar köper ny bil så får min mamma alltid välja färg, för pappa väljer allt annat :) Fördelen med att vara ensam är att man får välja allt ^^

   Radera
 7. Gudars vad snyggt! Och fruktansvärt snyggt med matchande naglar! Woopwoop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är alltid kul att matcha :)

   Radera
 8. Grattis!!! Väldigt-väldigt vacker färg och snygg bil!

  SvaraRadera
 9. Grattis till den snygga bilen. Underbar färg på bil och händer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är väldigt svag för den färgskalan :)

   Radera
 10. Grattis!
  Superläckert, konstigt att inte biltillverkarna säljer nagellack som matchar bilarna. Tror faktiskt att Kitty har en poäng när hon föreslår ett köp av matchande nagellack att spara tills du säljer bilen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ju några enstaka som gör det. Men hade Toyota gjort det hade jag ju lätt köpt ett par flaskor som matchade! :)

   Radera
 11. Härligt!! :D
  Både lack och bil riktigt snygga!
  Bra val!

  SvaraRadera
 12. Grattis till bilköpet! Snyggt matchat också. :-)

  SvaraRadera
 13. Vilken lyx med matchande bil och naglar! Båda i metallic dessutom ;)

  SvaraRadera
 14. Grattis till nya bilen! Väldigt bra matchning! :)

  SvaraRadera
 15. Jag vill också ha en bil! Snygg färg på din! jag tycker de tär så trist med alla silvermetallic.

  SvaraRadera
 16. Grattis! Och mycket snyggt matchat!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.