söndag 9 september 2012

God fortsättning?

Spectrum ß kollektionen har börjat komma ut på bloggarna nu och har verkligen mottagits väl så här långt! :) Jag tycker det är jätteroligt att ni tycker om dem och att flera har uttryckt förhoppningar om att se fler Cactus-lack. Jag är allt lite sugen på att göra fler och har nu hittat bättre ställen att köpa delar av materialet ifrån bland annat. Och så har jag börjat lägga ut trevare om att försöka köpa mer SpectraFlair från nån bra källa. Har ingen aning om det kommer funka men jag ska ge det ett försök iaf.

Men jag behöver först ställa frågorna: Är ni intresserade av fler Cactus-lack. Och i så fall, vad vill ni se för finishar på dem?Äntligen har jag lyckats få in frågorna i blogginlägget! :)

19 kommentarer:

 1. Valde "något annat" i nedersta röstningen, för jag kan tänka mig lite av varje, glitter, effektlack, holo, skimmer...osv osv ;) Den här gången tänkte jag hinna knipa något!

  SvaraRadera
 2. Håller med Tove, jag valde duokromt men kan tänka mig vilken finish som helst faktiskt.. =)

  SvaraRadera
 3. Gjorde och säger som Tove. :) Jag vill ha ALLT!

  SvaraRadera
 4. Valde holo för dina holos är outstanding men i ärlighetens namn skulle alla varianter resultera i ett köp för min del, om vi bortser från eventuella tomteröda lack :)

  SvaraRadera
 5. Allihop - Vad besvärliga ni är som inte kan välja då ;D

  SvaraRadera
 6. Jag kan välja! Jag vill se Cactusduokromer! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bra att nån kan bestämma sig ;) Jag ska se om jag kan hitta nått pigment/kombination som inte alla andra redan använt :p

   Radera
 7. Jag missade hela festen, låg sjukt efter i min bloggläsare efter semestrar och allt. :(

  Jag vill se fler holosar (gärna mörklila!) och tuffa duochromes, och varför inte ett holo-topplack?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, holo-toplack hamnade precis utanför listan förra omgången, så det får det väl bli nu då isf. Om jag kan få tag på SpectraFlair :/

   Radera
 8. En duochrome värd namnet (nästan oavsett färg) skulle jag LÄTT köpa!

  SvaraRadera
 9. fler holos, samma färger som förut, jag missade ju

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan tänka mig att göra fler flaskor av det blå och det svarta om det finns önskemål, men inte de andra två, jag kommer aldrig få till samma nyanser igen :p

   Radera
 10. Jag antar att du hört att duokroma pigment riskerar att försvinna från marknaden. Jag vet att Cathleen som specialiserat sig på duokroma lack har problem med att vissa av hennes färger kommer tvingas utgå, i värsta fall kommer hela hennes affärsidé med duokroma indie-lack kollapsa. Jag bara tänker att om du ska satsa på det så är det bra att veta att även de pigmenten kan försvinna från marknaden. Men du kanske har mer uppdaterad info än jag för mitt frankande är ju i väldigt liten skala så jag har inga kontakter med företag som säljer pigment eller så, bara lite kontakt med några indie-tjejer på forum och så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du delar med dig av infon, det är ju det Internet är till för :)
   Nej, jag har inte hört nått om det faktiskt. När jag letat pigment nu i dagarna så har det funnits i överflöd från otaliga siter. Men det kanske beror på vilken typ man är ute efter och vilken typ av siter man letar på. Nu har jag hittat en site med material till försäljning i mycket större kvantiteter än man nånsin kan göra av med om man inte säljer och med besvärliga beställningsvägar, men som verkar vara helt oberörd av tillverkarnas nycker på resten av marknaden. Får hoppas att det håller i sig!
   Men jag tycker det är himla illa att allting snyggt försvinner! Så fort nagelvärlden hittar nått roligt så dras det in :(

   Radera
 11. En kollektion med riktigt bra duokroma vore trevligt :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.