måndag 29 oktober 2012

China Glaze - Aquadelic

Jag hade tänkt vara med på Blå måndag idag... så vi kan kanske låtsas att det här lacket är blått? Det är ju inte det förstås, utan ljust aqua-turkost. Men blått är ju i alla fall en komponent i turkos... Jaja, fint är det i alla fall.

Aquadelic kom ju med vårkollektionen och i våras bestämde jag mig för att jag tyckte det var för likt For Audrey (som för övrigt var med i den första omgången lack jag beställde från USA så det ligger mig extra varmt om hjärtat). Men sen ändrade jag mig och kom fram till att jag behövde det trots allt. Så kan det gå.
Formulan är underbart pigmenterad. Jag kom undan med ett enda flödigt lager. Det var lite åt det rinniga hållet så egentligen är det nog mer lättarbetat om man tar tunnare lager, men jag chansade.

Formula: 4
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Head2Toe


When Aquadelic was released this spring I decided it was too similar to For Audrey and that I didn't need it. Now I changed my mind and ended up needing it anyway. It's such a happy color that I couldn't resist it. Formulawise it's very pigmented and I got away with just one generous coat. It's a bit runny and it's probably better to do two thinner coats, but I took a chance with it.

8 kommentarer:

 1. Väldigt fin färg. Det kan jag lätt tänka mig men väntar nog till våren. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju absolut ett vårlack :)

   Radera
 2. Jag kan ju alltid kisa lite och låtsas att det är blått. ;)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar det här lacket jättemycket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev mer förtjust i det än jag väntat mig också :)

   Radera
 4. Jättefint! Jag gillar det verkligen!
  Hur likt är det For Audrey då egentligen...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite mer färgstarkt och mörkare, en halv nyans sådär. Jag gör ingen jämförelse för det kryllar av dem därute, det är nästan svårt att hitta ett inlägg om Aquadelic utan att det är en jämförelse med For Audrey ^^

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.