söndag 28 oktober 2012

Guld- och silvergradient

Gala var det ja... Det var ett svårt tema till veckans Nailart söndag tyckte jag, det tog ett tag att hitta på nått över huvud taget. Jag associerade till Oscars-galan och andra överdådiga tillställningar i USA, så det fick bli silver och guld metallic och paljetter. Och en röd accentnagel som representation för röda mattan.

The theme for this Nailart Sunday was "gala", so I went all in with silver and gold and sequins. And then a red accent nail to represent the red carpet.

14 kommentarer:

 1. Dom silvriga naglarna är fina, men den röda är superfin!

  SvaraRadera
 2. Väldigt tjusigt! Tror också att jag gillade accentnageln bäst :D

  SvaraRadera
 3. Vad tjusigt! Perfekt accentnagel! Jag gillar också den röda mattan bäst :)

  SvaraRadera
 4. Bra tolkning!
  Du blandade också guld och silver! ;)
  Jag gillade de bäst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guld och silver kändes som det uppenbara ^^

   Radera
 5. Tjusigt! Övergången i gradienten är ab fab!

  SvaraRadera
 6. Vi hade lite samma tanke du och jag fast i olika versioner, jag rosa bandet och du Hollywood. Men dina gradienter slår mina med hästlängder! Gillade också röda mattan-nageln bäst:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det beror mycket på lacket man försöker svampa med :) Glitterlack är ju hur jobbiga som helst medan KC Metallic Yellow som jag körde som guldlack är en dröm att svampa. Så jag tog den enkla vägen den här gången ^^

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.