måndag 15 oktober 2012

Ett litet pappersark

Mitt examensbevis kom med posten idag, jag vet att några vill se det så jag lägger ut en bild. Fast den är beskuren på namn och ort så klart ;)
My most important piece of paper arrived in the mail today :)

28 kommentarer:

 1. Grattis! Va härligt, nu känns det väl helt officiellt färdigt kan tänkas. :)Längtar efter mitt liknande papper. Ett år kvar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, nu är det riktigt på riktigt :) Det blir värt allt slit när man äntligen är klar och får jobba med det man vill :)

   Radera
 2. Du borde fått en hatt oxå. Eller en ring. Det hade varit nåt det :) Ett papper är ett papper, men vissa papper betyder mer än andra. GRATTIS en gång till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får lov att _köpa_ en officiell ring för en 5000:- sådär ^^ Jag ska göra det tänkte jag, bara för att jag får :p
   Tack!

   Radera
 3. Grattis, som du kämpat:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det har varit riktigt slitiga år... inte alla fem lika mycket, men de första tre fattar jag inte riktigt att jag tog mig igenom :p

   Radera
 4. Fett stort grattis! Nu måste du genast åk till ngt gammalmodigt land där man får uppge hela sin titel, tex Tyskland, så att du får boka rum eller så som Frau Diplom Ingenjör :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hahaha, ja jag får göra det ^^

   Radera
  2. Vill ha en "gilla-knapp" här:)

   Radera
 5. Grattis :-D!

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
 6. Grattis - vilket åstadkommande!

  SvaraRadera
 7. Mycket vackert papper. Grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var tjockt iaf! ...pappret alltså :)
   Tack! :)

   Radera
 8. Hey congrats, well done :-)

  SvaraRadera
 9. Stort grattis, bra kämpat! Och du gör helt rätt i att köpa en ring, det är kul att ha ring! Jag skippade doktorshatten, men ringen (som jag fick i present i o f s) har jag ju, och gläds åt, varje dag.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.