söndag 21 oktober 2012

Sammanfattning: Color Club - Halo Hues

Då kör vi sammanfattningen på Halo Hues då, och så individuella inlägg under veckan. Kanske hjälper det nån att bestämma sig för vilka, om några, man ska ha :)

Som nagelvärlden har väntat på Color Clubs försenade holokollektion! Och väntan på att kemisterna skulle få formulan helt rätt var värt det för de här är riktigt bra. Det är ordentligt drag i holoeffekten och massa regnbågar. Det är inga Layla lack naturligtvis, men bättre än Depend, Hits, Rivka, Up Colors och många av de Glitter Gal jag har. Så det känns väldigt roligt att en tillverkare inte snålat på holopigmentet för en gång skull. Dock är ju priset därefter, 8 dollar istället för 3-4. Men hellre höja priset än göra halvtaskiga holosar.

Vad som däremot inte är lika kul är färgutbudet. Ja, jag har full förståelse för att man gör ljusa färger! Och ja, jag fattar att rosa och pastell säljer. Men kan vi inte få lite variation? Iaf inom kollektionen? Det rosa och det "lila" är mer lika än vad som är vettigt och det blåa är silverfärgat, faktiskt, Color Club kan kalla det för Blue Heaven hur mycket de vill, det hjälper inte.

Mina favoriter blev Angel Kiss och Cherubic, som kändes mest unika

Harp on it

Blue Heaven

Angel Kiss

Halo-graphic

Cloud Nine

Cherubic

Formulan är toppen i alla fall. De var otroligt lika och konsekventa hela kollektionen igenom och sånt uppskattas (även om formula-rapporten i de individuella inläggen blir något enformig). Alla klarade sig med två lager, var lättmålade och hade inga som helst holo-tendenser av kala fläckar och att dra med sig lagret under. Det var bara att jobba med dem som vilka lack som helst. Så på den punkten har Color Club verkligen lyckats... antar att deras kemister har lite högre standard än de som tar fram färgerna :p


We had to wait quite a while for the Halo Hues, for Color Club to get the formula just right, but I think it was worth the wait. The formula on these are great, no streaking, no bold spots, they behave just like regular nail polish.
The holoeffect is good, not at the very top of the scale along with Layla and Nfu-Oh. But compared to some Ozotic, Ludurana and Jade on my swatch sticks, they are absolutely as good as them. Unfortunately the choices of colors shows very little imagination. We have seen silver, pink and blue before, putting it mildly. But above all the colors in the collection is way to similar to each other. The pink and the "purple" (both bing pink) are so similar it's silly, and the blue is silver. Really, it is. It doesn't matter if Color Club calls it Blue Heaven, it's still silver.

30 kommentarer:

 1. Ja, fina holoegenskaper men seriöst? Färgerna finns ju hos alla märken som gör holo känns det som....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är ju medvetna kopior av andra holosar tyvärr

   Radera
 2. Kul att de hade så bra kvalité men håller med om att färgerna är ju mesiga som attan! Tänkte i en mikrosekund att du tagit med samma bild två gånger innan jag fick påminna mig om att färgerna var lika. Det är inte okej tycker jag, lite mer skillnad går det faktiskt att ha inom kollektionen! Däremot känner jag mig härligt lacknördssugen på många av dem ändå så slår nog till på beställning av några (om de finns kvar) i dag ändå. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tyvärr hade jag inte tagit fel bild ^^
   Ja, samlaren i en vill ju ha dem ändå :p Jag vill ju ha alla holosar som finns så jag var ju tvungen att köpa dem fast de är löjligt lika varandra :p

   Radera
 3. Angel Kiss är det enda som jag kanske kan tänka mig, men känns absolut inte som en nödvändighet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den tycker jag också är snyggast

   Radera
 4. Kändes som att du hade lagt in samma lack flera gånger :/ Men jag har inte så många holosar så kunde ju vara bra att köpa nåt iaf!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, 4 av dem kan man ju skaffa iaf, om man inte har massa andra i samma färger redan, då är de bra köp :)

   Radera
 5. Juste vart har du köpt dem ifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Head2Toe. Såg att de fanns hos 8ty8 också. Men de dyker säkert upp överallt de kommande veckorna

   Radera
 6. Angel Kiss och Cherubic är nog mina favoriter också... Vi får se... Jade kostar 7 dollar och deras färger är lite mer spännande :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Jade har absolut roligare färger! Fast det är bara nästan hälften så mycket lack i dem å andra sidan ^^

   Radera
 7. Jag har så svårt att bestämma mig om jag ska köpa något eller inte, det känns som färger jag redan har flera av men om egenskaperna är så bra kan det ju vara värt att köpa dem i alla fall. Dessutom är det ju så svårt att inte köpa hololack när det är lättillgängligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väldigt svårt att undvika att köpa på sig alla holosar tycker jag ^^

   Radera
 8. Jag tror jag köper ett eller två av lacken, dom är så lika att jag tror det är nog. Egenskaperna verkar ju fina, och jag har inte så många ljusa holos faktiskt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja om man inte redan har tonvis med liknande så är de här nog ett bra val!

   Radera
 9. Mycket holo men jag kan hålla med om färgerna. Inte så rafflande. Får se om det blir någon beställning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, inte så man fick hjärtklappning av glädje direkt :p

   Radera
 10. Fin holoeffekt, men visst är färgerna lite mesiga. Men jag är ändå glad att jag köpt dem. Angel Kiss ser ljuvlig ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hade inte kunnat låta bli dem heller. Det går an att säga att de inte är jättefascinerande när man har dem redan, men oavsett hur lika de är så var jag ändå tvungen att köpa dem själv ^^

   Radera
 11. Håller med föregående inläggen om att färgerna är ju inte så mycket att hurra för, men lite sugen blir jag allt nu. En eller två får det nog bli ändå. Kom igen, det är ju ändå fina holos och dom kan man ju inte ha för många av. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä precis, det kan aldrig bli för många holosar! :D

   Radera
 12. They looks really good to me! Good pics.

  Thanks again for the advice of where to buy them :-) Love holos!

  SvaraRadera
  Svar
  1. You're wellcome, always happy to help :)

   Radera
 13. Vldigt likadanna färger..fördelen är att man då typ klarar sig med 2 av lacken;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, beroende på vilka nyanser man har i samlingen redan så behöver man inte nödvändigtvis så många av de här

   Radera
 14. De ser ju jättefina ut, men färgutbudet att köpsuget minskar rejält för mig också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det räcker allt med 2-3

   Radera
 15. Hm, tja.. Det är ju lätt att se vart lönen kommer spenderas! :-D Kommer nog inte köpa alla, de verkar rätt lika i färg..

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.