tisdag 30 oktober 2012

Color Club - Cloud Nine

Cloud Nine är alltså det så kallade lila lacket, jag vill dock kalla det rosa med kalla undertoner. Fint tack vare att det är holo, men grundfärgen är väl sådär kul.
Samma formula, två lager, allt okej.

Formula: 5
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Head2Toe


So called purple, but I would call it pink with cold undertones. I like it since it's holo, but the color itself is rather boring.

8 kommentarer:

 1. Härlig holoeffekt, men färgen var inte speciellt upphetsande.

  SvaraRadera
 2. Jag ser inte det lila alls... ser bara rosa...
  Men vilka underbara regnbågar!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tycker också det är väldigt rosa tyvärr... Och nog för att ljuslila inte är den mest spännande färgen i världen, men det är iaf bättre än rosa ^^

   Radera
 3. Efter att ha sett flertalet av lacken hos dig så känner jag mig inte så sugen alls faktiskt. Funderar på att lägga mina pengar på några Jade istället, eller Glitter Gal kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jade-lacken är ju underbara, de rekommenderar jag absolut! Glitter Gal har ett gäng holosar som är roliga, men de har också en massa som är sömnpiller i mesfärger. Det som talar för Color Club är att de är så täckande, det är väldigt få av Glitter Gal holosarna, många är skira som vatten :/

   Radera
 4. Du får mig att vilja ha dem. De ser fina ut. Jag vet att det finns miljoner likdana typ, men ändå. De är vackra ju!

  SvaraRadera
 5. Basfärgen är ju kanske inte så spännande, men regnbågarna!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.