fredag 19 oktober 2012

Holobomb

Dagens holofredag blir inte med nått lack (de nya holosarna väntar på mig på posten men de får nog vänta tills imorron). Istället blir det bild på 200g holopulver, som är helt löjligt mycket. Jag har idag, efter en dryg månads väntan, äntligen fått hem paketet med pigment! Holo och duokromt, fast det duokroma får inte vara på bild än för det kom lite hej-och-hå i sina påsar. Men här är holo i massor!


Som ni vet så har tillverkaren av Spectra Flair strypt tillgången på pigment för oss. Men jag vägrade acceptera det. Ska jag ha holopulver så ska jag ha holopulver. Så detta är alltså inte Spectra Flair, det är en annan produkt som ska vara godkänd för att användas i nagellack. Jag la en liten påse med nått ynka gram Spectra Flair bredvid så ni kan se att det ser likadant ut. Nu återstår intensiv testning för att veta om det beter sig likadant också, med pigmenten och basen och allt. Men sen blir det mer Cactus-lack är planen. Vad tror ni? :)


(Innan nån frågar, jag kommer inte avslöja mina källor för pigmenten. Ska man sälja grejer känns det inte vidare smart att tipsa kunderna om var de kan köpa samma grej själva. Ni vet ju att jag mer än gärna delar med mig av kunskap, men i det här fallet gör jag ett undantag. Jag hoppas ni förstår och inte tycker jag att är elak... Däremot är det inte omöjligt att jag kan sälja holopigmentet per gram också... fast frankenlacken först, så jag vet hur mycket som går åt)


I got a hole lot of holographic pigment today! Finally! This is not Spectra Flair, it's another product that supposedly is approved for use in nail polish. I have to do a lot of tests to see how it behaves and if it works with my suspension base and my pigments. But if everything goes well you can look forward to a new collection of Cactus' Nail Polish own indie polish :)

29 kommentarer:

 1. Fränt! Det ska bli spännande att se vad du hittar på med det här. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på än ^^ Det lär nog dyka upp en och annan fråga i kanten framöver igen :)

   Radera
 2. Oh, jag skulle nog vilja ha lite holopulver, beroende på priset såklart. O fler Cactuslack- yes please...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, jag kan ju hinta om att det inte direkt var billigt ;) Så det lär nog bli Spectra Flair priser på det (förutsatt att det håller samma kvalitet förstås)

   Radera
 3. Svar
  1. Ja det känns lite underligt att se holopulver så här, i sånna mängder :)

   Radera
 4. OMG!! Hurra för fler Cactus-lack!!!

  SvaraRadera
 5. Hurra! Ser fram emot fler "Cactusar" :)

  SvaraRadera
 6. Yay! Då har man en troligare chans att haffa några lack denna gången då, hann ju inte med den första batchen :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förhoppningsvis är det fler som är "lediga" vid nästa släpp, och så fler flaskor av varje med :)

   Radera
 7. OH... Väntar nyfiket på flera HoloCactus'ar:-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, det var ett roligt namn på dem :D Känner att det kanske får bli en holocactus-nailart nån gång :)

   Radera
 8. Jag missade ju förra omgången så jag hoppas att jag hinner med denna omgång! Härligt med en sån stor påse! Nu kan du skapa nya skönheter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är skönt att slippa känna att det tar slut hela tiden, nu har jag mer utrymme för att klanta mig :P

   Radera
 9. Oj, hjälp va mycke! Coolt. :) Jag har precis idag, till holofredagens ära (och din), lackat med Magnesium and I love it!! Så ser fram emot nästa omgång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg det, jätteroligt att du tyckte om det! :D Jag hoppas att jag kan göra ännu bättre lack nästa gång :)

   Radera
 10. Jag tycker att det är okej att du väljer att inte dela vart du köper. Känns som att vill man själv göra business på det så kan man ju ta sig mödan att hitta det själv eftersom det uppenbarligen inte är omöjligt att finna (du har ju gjort det!)

  Däremot håller jag tummarna på dina "undersökningar" på hur detta godkända holopulver reagerar. Dvs ger den samma linjära regnbågar om man vräker i en flaska som spectraflairet? Reagerar det samma eller annorlunda med pigment? Vad är skillnaden rent kemimässigt mellan dem hihi-faktainlägg?! pik ;) (som jag älskar)

  Och sen givetvis kommer det bli kul att följa din nagellacksresa igen :D Kanske kommer jag bli den lyckliga ägaren av ett cactuslack om det blir en ny försäljning:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du förstår :)
   Det var inte lätt att få tag på, och det var fram för allt en himla ekonomisk risk jag tog. Ska man göra business på det och gå med nån meningsfull vinst så tror jag att man måste ha en mycket större marknad än jag har :p (aka, inte bara Sverige)
   Jag har hittills hällt det i en flaska genomskinligt slasklack, och det ser himla bra ut :) Den största skillnaden mellan det här och Spectra Flair är att SF är aluminiumpulver och det här är plast.
   Jag ska rapportera om mina experiment framöver :)

   Radera
 11. Häftig påse! Ser fram emot att se lite nya holovarianter längre fram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi får se vad jag kan hitta på :)

   Radera
 12. Åh wow! Vilken säck med godis alltså! :)

  Gärna fler Cactus lack...jag missade förra gången *snyft* så jag vill gärna se vad för spännande som kan dyka upp :D

  /peachgirl

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas det går bättre nästa gång då :) ...Ja, det är mer än säck jämfört med de små påsarna med SF jag haft ^^

   Radera
 13. Nu jäklar ska jag inte missa detta! Det ser ju så himla lovande ut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att det blir bra :)

   Radera
 14. Så kul att du kunde lägga vantarna på mer holopulver! Ser fram emot fler Cactuslack! (Fast jag ser nästan mer fram emot eventuella duokroma lack!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag testade att blanda ut lite av de så kallade multikroma pigmenten i lite lack och det var inte alls vad jag hoppats på. Det ena får man använda mycket god vilja om man ens ska kalla duokormt. Får se om jag kan använda pigmenten ihop med andra pigment och få till nått, men annars ser det mörkt ut tyvärr :(

   Radera
 15. Den här gången ska jag inte missa något om jag så blir tvungen att amma medan jag köper lack! =)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.