fredag 12 oktober 2012

Glitter Gal - Blue Suede Shoes

Holofredag med Blue Suede Shoes, som absolut är ett lack jag hade kunnat klara mig utan. Blått holo råder det ingen brist på i världen och det finns många som är mer holografiska än det här. En tvåa på den femgradiga holoskalan... Färgen är ju trevlig och effekten passar säkert nån som inte tycker att holo ska vara så in your face. Men eftersom jag tycker att ju mer regnbågar desto bättre, så var det här inte mitt i prick för mig. Det hamnar på bloppislistan. Ska se om jag hinner med att rensa till helgen så jag kan lägga upp en bloppis igen snart.
Formulan var väldigt lättmålad men skir. Jag har ett tunt lager och två normala på bilderna och det är ju som ni ser en hel del VNL. Det är inte lika mycket i verkligheten, men det är ju absolut där. Torkade bra.

Formula: 3
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: Ninja Polish


Blue holo is not a rare thing out there, and this is not a particularly strong holo. Nice color, but to me the effect is not enough. It goes on the blog sale list. Formula was good but a tad sheer, three coats.

10 kommentarer:

 1. Jaha, då vet jag att jag inte behöver köpa den här. Färgen är ju fin, men jag vill ha mer holo!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vill man ha rejäla regnbågar är den onödig tror jag

   Radera
 2. Tycker den var lite söt och rolig på sitt sätt, men jag förstår vad du menar med att den var lite mesig holomässigt. Tycker också ju fler regnbågar-desto bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgen är ju trevlig. Det känns som de började med färgen och la till holoeffekten, och då blev det för mycket cremelack över det hela. Jag tror på att jobba åt andra hållet :)

   Radera
 3. Åh! Bloppis! Kul! Lacket? Not so kul.

  SvaraRadera
 4. Fint, men kanske inte så ovanligt. Jättekul med bloppis!

  SvaraRadera
 5. Bebisblå med lite lite regnbågar? Nej det går bort för min del...

  SvaraRadera
 6. Jag vill ha den bara för att det heter Blue Suede Shoes. Jag fullkomligt älskar den låten. HELT SÅLD!

  SvaraRadera
 7. Nja lite mesigt var det allt. Bloppis är kul! Ser vi fram emot. Det finns alltid någon annan som är en mer kärleksfull ägare till lack man inte gillar själv.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.