tisdag 16 oktober 2012

Layla - Limoncello

Det här lacket var jag tvungen att köpa bara efter att ha sett en flaskbild, så lite behövdes för att jag skulle bli kär i det. Och det är helt underbart. Ljust gulgrönt lack packat med microglitter. Det ingår i Layla's Softouch (ja, med den stavningen) kollektion som alltså ska kännas mjukt. Och det känns annorlunda, det blir lite matt och sammetsaktigt. Kanske är det pytte-glittret som gör det. Som jag nästan vill kalla stort skimmer snarare än jättelitet glitter, det är nånstans mittemellan. Som frost på trädgrenar på vintern, gnistrande. Tror jag behöver skaffa nått mer lack ur kollektionen för att se om det är lika vackert, eller om det bara är den underbara gröna färgen som gör det.
Här är det underkläder som gäller för det är riktigt skirt. Två lager över ett beige lack. Penseln är bred, lite åt OPI-hållet fast mycket mer lättarbetad så det var väldigt lättmålat i alla fall. Torkar bra fast det känns lite som det är dåligt torrt när man tar på det tack vare den skumma finnishen.

Formula: 2 (tack vare skirheten)
Färg i sin genre: 5
Inkäpsställe: Ninja Polish


The yellowy green color of Limoncello is amazing! And the polish is packed with micro glitter that makes it sparkle like frost on tree branches a sunny day in winter. The finish is kind of matte and kind of velvety. The collection is called Softouch (spelled like that, yes) and I suppose it's suitable.
Formulawise it's very sheer and I had to layer it on top of a nude polish. The brush is very wide but still surprisingly easy to work with.

13 kommentarer:

 1. Underbar färg, och underbart namn!!

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Jag tänkte nog att du skulle gilla det här :)

   Radera
 3. Det ser precis ut som en limoncello smakar!
  Friskt och limeigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har nog inte testat det, men jag tror dig :)

   Radera
  2. Testa! Superfräscht!!
   El häll lite över en kula citron- eller limesorbet!
   En klassisk italiensk efterrätt ;)

   Radera
 4. Snyggt och med extremt passande namn!

  SvaraRadera
 5. Det här var ju bara galet snyggt! Nu har du skapat ett ha-begär hos mig, igen ;)

  SvaraRadera
 6. Det är gott med Limoncello. Och lacket var fint...

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.