onsdag 24 oktober 2012

Color Club - Blue Heaven

Blue Heaven ska vara det blå lacket i kollektionen, och det är fullt av regnbågar och väldigt fint. Men det skulle varit ännu finare om det faktiskt vore blått. Regnbågarna ger det lite blå nyanser, som med alla hololack. Men grundfärgen ser silverfärgad ut tills man jämför det väldigt noga med ett "äkta" silverfärgat hololack. Hade Color Club påstått att det här var det silverfärgade och gett det ett annat namn så hade jag trott dem. Väldigt synd.

Här ser ni en jämförelse på naglarna. Ingen skillnad alls! Jag ser skillnad på baksidan av swatchstickorna, där holoeffekten släcks ut och grundfärgen syns bättre. Annars hade jag nog trott att jag fått en felmärkt flaska. Men eftersom det ändå är en minimal skillnad så antar jag att det ska vara så, och då behöver man absolut inte köpa både Blue Heaven och Harp on it. Eller så har Color Club inte riktigt fått ordning på produktionen än och har olika nyanser i olika batcher, och då kanske det kan löna sig att vänta ett tag.Formulan är toppen, två lager, inga klagomål alls.

Formula: 5
Färg i sin genre: 1 (och då räknar jag blått som lackets genre)
Inköpsställe: Head2Toe


Blue Heaven is not very blue at all. And that's really a shame, since there already is a silver holo in the collection. I didn't need another one... Formula is great though, two coats.

6 kommentarer:

 1. Det är ju fina regnbågar i den här kollektionen, men jag är sjukt ointresserad av kollektionen. Färgerna är underväldigande och... typ 6 år för sena.

  SvaraRadera
 2. Synd att det inte är blåare! Kanske kan man franka?

  SvaraRadera
 3. Yeah it doesn't look very blue! Good comparison picture, they look very similar!

  SvaraRadera
 4. Det är väldigt fina regnbågar i det här lacket, hela kollektionen också. Men färgerna är ju inte så roliga.

  SvaraRadera
 5. Kul att du visade jämförelse!
  Jag beställde bara det blå och inte silver för jag anade att det skulle vara så här. Man behöver inte båda.
  Men fina är det! :D

  SvaraRadera
 6. Jag skulle inte kunnat låta bli att hälla nåt franken-pulver-ish i den där flaskan.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.