måndag 22 oktober 2012

China Glaze - Frostbite

Äntligen kom jag ihåg Blå måndag som Mrs Data dragit igång! Och jag tar igen alla glömda måndagar med ett lack som är så blått som det bara kan bli den här måndagen :)
Frostbite är ett väldigt gammalt China Glaze lack som det har tagit mig väldigt lång tid att skaffa. Men nu när jag köpte Color Club holosarna så hade jag lite plats över i paketet och då slog jag till på ett par China Glaze också.

Elektriskt, galet blått skimmerlack. Helt underbar färg, men egentligen vill jag ha den som ett cremelack, det är min dröm. Men jag har inte hittat det perfekta blå cremelacket än, så det här få underhålla mig under tiden :)
Formulan är lite rinnig men det lyckas vara lättmålat ändå, om man inte tar för mycket på penseln. Tre lager har jag på bilderna, men det tredje gjorde ingen synbar skillnad mot två.

Formula: 4
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Head2Toe


An old China Glaze that it has taken me a long time to get. I love the crazy blue color, but if I could make a wish it would be to find it as a creme polish instead of a shimmer like this is. It's still lovely though. I ended up with three coats.

17 kommentarer:

 1. Häftig är det första som ploppar upp i mitt huvud!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen en häftig färg

   Radera
 2. Det där är helt galet lysande. Älskar det.

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig blå! Verkligen jättefin.

  SvaraRadera
 4. Åååhh, my god vilken färg! Skapar starkt habegär :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt lätt att få tag på med :)

   Radera
 5. Åh, blått:-)love it!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blått kan aldrig bli fel :)

   Radera
 6. Bland min första lack-beställning hamnade den där i. Tyvärr har den fått konkurrens sen dess av sisådär 300 andra flaskor, men den sticker fortfarande ut i samlingen. Jättefin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte lätt att sticka ut i så hård konkurens, men lyser man såhär så går det allt :)

   Radera
 7. Kommer osökt att tänka på den gamla 90-tals dänga Electric med Leila K. Lacket är dock snyggare än vad låten är bra;)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.