fredag 2 december 2011

China Glaze - TMI

Holofredag! Ytterligare ett OMG-Lack, den här gången TMI. Varmt mellanrosa, inte min typ av färg… Räddas av holoeffekten men den är tyvärr inte så stark, det är det minst holografiska av OMG-lacken (jag saknar ett). Jag tänker inte ens spekulera i om det är min flaska som är blek eller om alla TMI-flaskor är mindre holografiska än syskonen. Vad har ni för erfarenheter av TMI?


Tre lager, formula som torkar fort men som gärna ville lägga sig lite ojämnt.
Formula: 3
Färg i sin genre: svag 3a
Inköpsställe: eBay, ca $16 + frakt

To me, TMI is the black sheep of the OMG collection. It’s less holographic than the others and has this weird warm pink tone that I’m really not fond of. Formula is okay but it got slightly uneven in places.

3 kommentarer:

 1. Fint! Färgen är absolut tillräckligt stark för att jag ska gilla den.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker väldigt mycket om TMI och upplever den som medelholografisk på skalan. Mer än GR8 men mindre än OMG. Den är väl ungefär som DV8 och LOL? Alla fall min flaska. ;D

  SvaraRadera
 3. Kerstin - Ja gillar man den typen av rosa så är det en hit :)

  Sminkan - På hjulet tyckte jag den här var klart minst holografisk, följd av GR8 som näst minst. Fast den är ju så klart mer holo än tråk-holosarna från Color Club tex. ...Denna variation på innehållet i flaskorna, jag får gråa hår! :p Det är säkert en kass flaska jag fått tag på, man kan ju råka på vad som helst på eBay ^^

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.