måndag 12 december 2011

Eländiga veckan: KleanColor - Mocha

Här är ett lack där det inte är formulan som är det stora problemet, det är helt enkelt riktigt fult! Jag köpte KleanColor Mocha för att ha det som underklädeslack, alltså ett neutralt lack att ha under skira lack för att slippa VNL. Men direkt när jag fick hem flaskan så förstod jag att det var alldeles för mörkt för det. Färgen är en gräslig kombination av brunt, beige och rosa. Extremt oklädsamt på mig! Jag har verkligen ingen aning vad jag ska göra med den här flaskan. Att ge bort den är heller inget alternativ eftersom den kom till mig i det här skicket:

Nått som saknas där ja…  >.<
Jag satte på en lös kork som jag hade liggande men den passar tyvärr bara nästan. …Tror det blir soporna nästa för det här lacket.


Formulan är som sagt fullt acceptabel. Lite rinnig så lacket la sig i nagelbanden samtidigt som det inte ville bli helt jämnt, men överlack brukar ju fixa den saken i alla fall.

8 kommentarer:

 1. Eländigt var ordet! Som att ha brunkräm i nagellacksform :)

  SvaraRadera
 2. Det här var eländiga veckan personifierat.... Inte vackert någonstans trots att det sitter på vackra händer. Den gröna lövhögen livar fortfarande upp stämningen:)

  SvaraRadera
 3. Det ser ut som en två toner för mörk foundation :). Verkligen ingen hit.

  SvaraRadera
 4. *asg* jag tycker den är helt ok!

  SvaraRadera
 5. Lacklycka - Ja precis så! Den kanske skulle passa jättebra på nån med en mörkare hudton, men på mig blev det förfärligt.

  Angelica - Haha, ja löven är absolut roligare är lacket!

  BrilliantNail - Exakt!

  Maria - Inte på mig bara :D

  Helga - Ja, det hade helt klart varit lättare att lacka med den om den haft en pensel :p

  SvaraRadera
 6. Det där var faktiskt verkligen fult. Och hur lyckades de missa att sätta dit en borste? Den kanske flyter omkring där i flaskan?

  SvaraRadera
 7. Chaosophia - Visst är det gräsligt! Nope, ingen borste i flaskan heller :p Total miss i fabriken

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.