torsdag 29 december 2011

Zoya - Holly & Rina

Titta vad jag hittade i arkivet! Ett riktigt inlägg med "riktiga" naglar! Det var länge sen vi såg ett sånt nu...

Zoya’s Gem & Jewels kollektion består av tre skimmerlack och tre matchande glitterlack. Jag skaffade ett av skimmerlacken eftersom jag tyckte att jag redan hade tillräckligt med blå och rosa skimmerlack, så det ni får se här är det gröna, vid namn Holly. Det är mellan-mörkt grönt, juligt grönt så det passar bra i en julkollektion… antagligen bättre än de andra färgerna. Jag tror inte att det är annorlunda mot vad jag hade väntat mig men jag blev ändå inte så entusiastisk över det. Det är väldigt fint och har en härlig grön nyans, men det fick mig inte att trilla av stolen.


Formulan är typiskt Zoya, väldigt trevlig. Två lager på bilderna.
Formula: 4
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: Nailetc

I like Holly and it has a lovely deep green color, but I’m not completely wowed, don’t quite know why. The formula is good, two coats.

Eftersom lacken i kollektionen är gjorda för att paras ihop så var jag ju tvungen att lägga det gröna glittriga Rina över Holly. Resultatet blev superglittrigt och roligt! När man ska använda det är ju en annan sak, förutom en julfest om året, men strunt i det :) Rina består av minimalt vanligt grönt glitter och gröna pyttesmå strängglitter. Det hade säkert varit tillräckligt roligt i sig men dessutom har de slängt i holografiskt strängglitter också vilket gör det extra glittrigt. Strängglittret gör att naglarna ser lite håriga ut, vilket väl kanske inte är en look som alla uppskattar. Eftersom jag ser det här som ett skämtsamt partylack så tycker jag att det funkar, men man kanske tar av det innan julottan :p (för dem som sysslar med sånt)

Eftersom det är så mycket glitter i så torkar det knottrigt och matt. Ett rejält lager överlack är därför att föredra. På bilderna ser ni två lager Rina över två lager Holly och Seche Vite på toppen. Det är förhållandevis smidigt att lacka med för att vara ett glitterlack. Dock lägger jag en brasklapp där för att jag inte har testat det över nått annat än grönt än. Men en annan bottenfärg ser man ju tydligare ifall det blir ojämnt.
Formula: 4
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Nailetc

Rina is the matching green glitter polish that is made to go over Holly. It’s really fun with small green glitter, green tiny string glitter and some larger holographic string glitter. It makes the nails look a bit hairy but I think it still works, a real party polish. What you see is two coats of Rina over two coats of Holly and then a thick layer of Seche Vite on top, since Rina dries a bit matte and rough.

9 kommentarer:

 1. Skimmerlacket känns inte så nytt men det är ändå himla vackert. Har inte blivit jättelockad av denna kollektionen men måste ändå säga att de där glitterlacken vore roligt att ha. Får se när det blir nagellacksshopping...får nog vänta tills nästa löning. Mina små besparingar gick till julklappar så nu gäller det att hålla i slantarna.

  SvaraRadera
 2. Jag gillar inte strängglitter i någon form så jag köpte inte något lack från Zoyas jukollektion. Eventuellt kommer jag plocka upp Holly i framtiden, vi får se.

  SvaraRadera
 3. Å vad fint! Trodde inte jag ville ha någon från denna kollektion, men nu är jag inte helt säker på det längre.. Men å andra sidan så har jag inga sträng-glitter alls så kanske att jag behöver dessa tre iaf...

  SvaraRadera
 4. Pamsan - Nä, det är nog glitterlacken som är "nyskapande" i kollektionen, de andra är nog bara där för att matcha och fylla ut så det blev 6 lack :) De är ju lite roliga iaf, hår-lacken, men så vackra är de kanske inte :)

  Sminkan - som kul grej kan det funka, men det är ju inte snyggt egentligen :p Jag gillar inte stängglitter när de är stora och glesa och syns, men de här var så små och många att det gick bra ändå :)

  Annie - De passar väldigt bra ihop om inte annat, tror inte jag hade gillat Holly lika bra över en annan färg, det blir lite diskretare med ton-i-ton. Så på det sättet är det en bra kollektion

  SvaraRadera
 5. Slutade med att jag köpte hela kollektionen. Visade Holly samtidigt som dig!

  SvaraRadera
 6. Sarah - Såg när du visade upp flaskorna men swatchen hade jag missat. Haha, det är lite kul när man postar om samma lack på samma dag, särskilt som mitt inlägg legat och skräpat i arkivet i säkert en månad, och så blir det just idag! :D

  SvaraRadera
 7. men JAG nästan trillade av stolen för jag tyckte det var jättevackert. Båda två faktiskt.

  SvaraRadera
 8. Jag tycker både Rina och Holly är galet fina! Vill ha båda två!

  SvaraRadera
 9. Kitty - Hejsan! Det var länge sen :) Är du hemma igen nu? ...Ja, grönt är väl sällan fel :)

  Nailtastic - Ja, isf är de ju iaf lätta att få tag på :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.