måndag 19 december 2011

KleanColor - Neon Aqua

Förutom den stympade ringfingernageln har jag nu dessutom brutit av lillfingernageln lika kort och tummen nästan lika kort. Så jag gav upp och klippte av alla naglarna… eller ja, de två som var kvar. Suck.
Så här får ni det tvivelaktiga nöjet att se min högerhand, och den lär nog få gästspela ett tag tror jag. Tyvärr är jag hopplös på att lacka med vänstern, har varit bättre på det förut men nu har jag tydligen tappat det helt eftersom jag gör det så sällan. Så att lacket ser ojämnt ut är mitt fel och inte lackets. På tal om lacket, kanske ska skriva nått om det också… Neon Aqua, från KleanColor, är blått. En mellanblå med en gnutta dammighet i, men rätt så klart ändå. Jag gillar verkligen färgen, men den är väl inte jätteunik kanske.Formulan är riktigt trevlig. Det är ett neonlack så det torkar lite halvmatt, lite som plast. Och det torkar snabbt. Ett lager hade räckt om jag lackat med höger hand men nu fick det bli två för att jämna till det.
Formula: 4
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: BeautyJoint

Really liking this blue color of KleanColor Neon Aqua, even if it’s probably not that unique. The finish is slightly matte, since it is a neon polish. One coat would probably had been enough if I had painted with my dominate hand, but now there’s two.

8 kommentarer:

 1. Vadå, brukar du bara lacka naglarna på västerhanden och låter högra vara naken?

  SvaraRadera
 2. Skulle precis fråga samma sak som Chaosophia. :) Lacket var ju härligt!

  SvaraRadera
 3. Chaosophia & Pamsan - Jajjamen :) ...Det blev så när jag startade bloggen, jag lackar inte naglarna för att ha dem lackade längre utan för att testa lacken och fota dem. För att kunna posta minst ett inlägg varje dag så måste jag ju byta lack flera gånger de dagar jag har tid att pilla med det och göra inlägg. Och då orkar jag ju inte lacka båda händerna när jag bara ska ta bort det inom en timme igen och testa ett nytt. Och jag tycker det är snäppet värre att ha olika lack på händerna än att ha en hand med lack och en utan. Fast nu är det sällan jag går ut med nagellack öht, jag har dem mest hemma :) Gillar tanken på att kunna sätta nagelolja och dylikt på naglarna utan att det är lack på dem som hindrar det från att tränga in riktigt lika bra.

  SvaraRadera
 4. Fint! Tycker du klär i korta naglar också!

  SvaraRadera
 5. Men förtar inte det hela nöjet med nagellack, att lacka med dem bara för att kunna blogga om dem, istället för att (förhoppningsvis) kunna njuta av dem i någon eller några dagar?

  SvaraRadera
 6. Helga - Tack! :)

  Chaosophia - Det kan man tro :D Så är det ju säkert för de flesta, att de vill ha lackade naglar! För mig ligger däremot nöjet i själva lackandet, att jag har nått att göra och pilla med. Sen när det är tort och klart så är det inte kul längre, då blir det att jag pillar av det så att jag kan börja om :) Samma med nailart, det är bara roligt att göra den, inte att ha den sen :) Och jag tror att jag gjort likadant om jag inte haft bloggen, fast mer sällan, kanske bara målat naglarna nån gång i veckan som det är nu.

  SvaraRadera
 7. Snyggt blått lack! Och jag tycker inte det är så kul med själva lackandet egentligen, för mig är det bärandet av ett snyggt lack som är det roliga! Och det är väl därför jag knappt har något att blogga om då jag har har samma lack i minst en vecka.. =)

  SvaraRadera
 8. Roxcat - Det är ju så det ska vara, det är bara mig det är fel på :p Men ja, det går väl ut över bloggen också när man vill behålla lacken på :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.