söndag 4 december 2011

Nagelparty

Ikväll (nu är klockan över midnatt så jag får väl säga igår kväll) hade vi nagelparty här. Jag och rumskamraten bjuder hem ett gäng tjejer (lite olika varje gång för att variera, den här gången var det rumskamratens arbetskollegor) och alla får botanisera fritt i min samling och måla med vad de känner för, allt från klassiska röda naglar till en nagel i varje färg. Det brukar vara väldigt uppskattat och så även den här gången. …Det är ett tips om ni har stora samlingar, det är om inte annat väldigt kul att se folk bryta ihop i total beslutsångest över vad de ska välja ;D Och då har jag ändå bara drygt 400 lack, en liten samling :) Och så är det så klart väldigt roligt att dela med sig av lack som man kanske inte använder så mycket själv!
Jag bjuder på bilder av några av resultaten. Tjejerna ställde så fint upp sig på led vid ljustältet när det var dags för foton :) Jag hjälpte två av dem med water marbels och det blev väldigt lyckat!  
Water marble i grönt med KleanColor's Chunky Holo Clover över

Water marble med ljusgrönt och lila metallic-lack

En mycket kreativ kombination av grönt och rosa glitterlack. Det gröna är
China Claze It's Alive och det rosa är ett W7 lack som jag inte visat på
bloggen, och inte kommer att visa heller eftersom händernas ägare till sin
stora förtjusning fick det med sig hem.

Själv målade jag inte naglarna (det gör jag ju hela tiden annars) utan var istället den perekta värdinnan! ;) Hämtade saker och passade maten i ugnen och kunde ta i grejer utan att paja naglarna, det behövs en sådan person också, lite som en designated driver. Och gästerna var tvungna att låna mjukisbyxor efter ett tag eftersom de blivit matade så mycket :)

En annan anledning till att jag inte målade naglarna är den patetiska ursäkt till nagel som jag just nu har på ringfingret på min fotohand. Jag ger er en bild, men ni får titta på den på egen risk, brace yourselves!


Det är liksom bara massa fingertopp, bara finger och kött och ingen nagel, äckligt >.< Jag kan inte jobba med det! Jag kan inte visa upp lack på bloggen och utsätta er för lidandet av att titta på den! Så antingen får ni arkivinlägg i en månad (jag tror jag har 30 st men de är i varierande kvalitet), eller så fotar jag bara tre av naglarna, eller så photoshoppar jag in en smily över ringfingret ett tag tills nageln växt ut, jag har inte bestämt mig riktigt än.
Nu tror jag bestämt att det börjar bli läggdags!

10 kommentarer:

 1. Vilken kul idé med nagelpartyt!

  SvaraRadera
 2. Roligt med nagelparty!

  Jag skulle dock vilja kommentera att 400 flaskor nagellack anses som en rätt gedigen samling ändå. Gissar på att det är fler än vad de flesta nagellackssamlarna faktiskt har. :)

  SvaraRadera
 3. Haha ja jag håller med om att 400 är ganska många faktiskt. Jag hade nagelafton med en kompis en gång, det var väldigt skoj :) Så det får jag ta och göra om fler gånger!

  SvaraRadera
 4. Kerstin - Ja, det är väldigt roligt :)

  Chaosophia - Äsch :) Jag jämför med de som samlat mycket och har över 1000 lack och får ha dem i flera fulla Helmer'ar, jag har ju fortfarande plats kvar i min enda :p Fast det är förståss fler än jag kan hålla reda på utan mitt Excell-ark :)

  Helga - Ja gör det, det är så kul att få med oinvigda som blir alldeles fascinerade över att man kan ha fler än 10 lack :)

  SvaraRadera
 5. Så kul med nagelparty! :D

  SvaraRadera
 6. Nagelparty - vad otroligt roligt det låter, det kanske man ska ta efter någon gång! :-)Själv har jag "bara" ca 60 lack, så jag hade nog brutit ihop av beslutsångest hemma hos dig, jag också, ha, ha! ;-)

  SvaraRadera
 7. Nagelparty låter superskoj!
  Water marbles blev jättefina, så duktig du är :)!
  Ang. ringfingret - du vill inte bygga gele-tipp på det, som temporär lösning tills att nageln har växt ut?

  SvaraRadera
 8. Förstår vad du menar! Har också stumpar nu och känner mig helt oinspirerad. BLÄ! :)

  SvaraRadera
 9. Av bilderna att döma gick nog alla gästerna hem nöjda:)
  Låter så kul, måste prova det framöver. Ha ett nagelparty, det är tillåtet med lite vin på en sån tillställning va?;)

  SvaraRadera
 10. Annie - Väldigt roligt :)

  Marie - Ja gör det! Man kommer långt på inte fullt så många lack också, nailart kräver ju bara mer än två så :)

  BrilliantNail - Hade jag kunnat göra det själv så hade jag nog testat men det sitter långt inne att gå nånstans och få det gjort. Jag är rätt så nojig med att sätta konstmaterial på naglarna eftersom jag är rädd att de blir förstörda. Det är säkert helt i onödan för jag har aldrig testat nått annat än lösnaglar som man kan köpa i 100pack i affären. Men de gör ju massaker av naglarna så de ser eländiga ut i ett halvår efter och jag är rädd att det ska hända med andra material också >.<

  Lacklycka - Ja, och det tar ju så galet lååååång tid för dem att väza ut!

  Angelica - Absolut! Ju mer vin desto bättre ;) Fast alla gäster har varit rörande överens om att man ska måla naglarna först och dricka vin sen, naglarna blir bäst då :p Fast det är ju roligare som värdinna att inte avslöja det innan ;D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.