fredag 9 december 2011

Eländiga veckan: Color Club - Fashion Addict

Eftersom det är Holofredag hela dagen så kör vi ett inlägg till, jag är så inspirerad av alla usla lack jag grävt fram ;)
Fashion Addict är väl egentligen inte så illa i sig, det är bara så mycket sämre än vad det borde vara. Och hade jag inte visat upp det nu så hade det aldrig fått vara med på bloggen, för jag använder det inte frivilligt. Det spelar i samma liga som Love ’Em Leave ’Em. Min flaska är ju en dud, sen om det finns nått annat än duds av den här är jag inte helt övertygad om… Lacktillverkarna borde för övrigt få spöstraff för att de gör mindre holografiska versioner av lack under samma namn. Hur som helst, jag visar min flaska i vilket fall, och den är riktigt sorglig, usel holoeffekt.
Anledning nummer två till att jag visar Fashion Addict under Eländiga veckan är att färgen är sååå trist. Varenda tillverkare som gör hololack gör ett som är ljuslila, vi kan simma i ljuslila hololack. Och det gör att av alla de ljuslila så kommer det vara ett par som är bäst, och om man inte maniskt samlar på hololack så kan man skaffa de bästa och hoppa över alla andra. Fashion Addict är inte bland dem, det ligger snarare i andra änden av skalan. Så lacket är helt enkelt totalt meningslöst. Satsa på nått av alla de andra 100 ljuslila hololacken istället, de är bättre.  
Sista bilden är med blixt till och med, men inte fick jag fram mer
holoeffekt för det


8 kommentarer:

 1. Vad trist att du fått en "dud".

  SvaraRadera
 2. Vad olika man kan tycka! Jag gillar detta lack, jag tycker ofta "bra" holos blir för mycket så jag blir less på dem men detta är på en sådan nivå att det är fint men inte för blingigt så jag lessnar.

  SvaraRadera
 3. Sminkan - Ja... och det är jag nog inte ensam om, har inte sett några bilder på det här där det är riktigt drag i det.

  Polityr - Det är ju det som är så roligt med bloggarna, alla tycker olika :D Själv kan jag aldrig tröttna på holo! :)

  SvaraRadera
 4. Har också denna som dud. Hemskt! Hatar duds :(

  SvaraRadera
 5. Min är inte en dud. Den är rätt fin även om det inte är mitt allra mest holografiska lack. Jag köpte dem när de släpptes och jag tycker de är riktigt fina och de är ju tydligt holografiska.

  SvaraRadera
 6. Lacklycka - ja, det är oändligt trist med duds

  Sminkan - Dud kanske är fel ord egentligen, det är ju holoeffekt i den... Men den är så blek att det nästan inte är nån poäng! Jag tycker det ska vara riktigt drag i hololacken, annars kan det lika gärna vara, och så kan de göra sig bra som skimmerlack istället. När jag jämför den här med holosarna från Nfu-Oh tex så är den ju urtrist.

  SvaraRadera
 7. Okej, men då blir det ju få hololack kvar att gilla. Man behöver inga GG, få Ozotics, enstaka ChG... ;D
  Original Fashion Addict är lika holografisk som t.ex China Glaze How About a Tumble eller Kaleidoscope Him Out. Jag tycker det är bra hololack. Alla måste ju inte vara super linear, då blir det ju trist. Däremot ska det vara tydliga regnbågar, det håller jag med om, men det har FA, om man inte fått en dud.

  SvaraRadera
 8. Sminkan - Hihihi, precis, jag är bortskämd med sprakande holosar :D Men jag måste erkänna att min tröskel har höjts med en ökande samling hololack, jag är inte lika lättimponerad längre :)
  Men jag erkänner mig övertygad när det gäller FA, jag har uppenbarligen haft otur och den är antagligen svår att fånga på bild att döma av mina Goggle Image sökningar. Önskar att jag också hade en ordentligt holografisk version!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.