tisdag 13 december 2011

Eländiga veckan: Sinful Colors - Show me the Way

Vi kör ett grönt lack till idag och jag ska gå rakt på sak med Show Me the Way: Det ser precis ut som algerna i ett akvarium som man inte gjort rent på tre månader! Jag hade ett akvarium när jag var liten och jag var ju sådär lagom intresserad av att göra rent det. Så det såg ut såhär. Bedrövligt slimeig färg. Huuu!

Vill ni gissa hur många lager det är på bilderna? Det är fortfarande VNL i verkligheten även om bilderna inte avslöjar det… Fem, kan jag avslöja är det rätta svaret. Gissa om det torkade…

9 kommentarer:

 1. Jag gillade färgen men så läste jag om alla lager...nä, tror jag hoppar det.

  SvaraRadera
 2. Men färgen är ju jättefin! Man kan ju grunda med en annan grön först, gillar verkligen färgen.

  SvaraRadera
 3. Är inne på samma sak som Pamsan. Färgen ser ju inte så tokig ut! Inte riktigt värd allt jobb dock :)

  SvaraRadera
 4. Jag tycker oxå att färgen var helt OK, ganska tuff tom. Men fem lager och icke existerande torktid däremot är ju lite värre.

  SvaraRadera
 5. Men alger är väl fina? =)Fast fem lager är det nog inte värt.

  SvaraRadera
 6. Pamsan - Nä, alla lager gör ju inte saken bättre direkt :p

  Polityr - Billig och enkel att köpa från Cherry Culture om du vill ha en flaska :) Skulle erbjudit dig min för två frimärken, men det är billigare att beställa den från CC om du ändå ska ha nått därifrån :)

  Lacklycka - verkligen inte!

  Angelica - Formulan är verkligen inte kul

  Roxcat - hahaha, så länge man slipper städa bort dem kanske :) Och inte på mina naglar :p

  SvaraRadera
 7. Vad synd att du inte gillar det. Jag är förtjust i mitt exemplar. Tycker det är en vacker, varmgrön färg. Men det är skönt att vi inte alla älskar samma lack, då vore det rätt meningslöst att läsa bloggar.

  SvaraRadera
 8. Sminkan - Det är bra att andra gillar den här. Det är ju en spännande färg egentligen, jag har inget annat som är likt. Så om man bara inte associerar det till alger så är det ju inget fel på det :D

  SvaraRadera
 9. Jag tycker att det där lacket är jäkligt snyggt.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.