måndag 5 december 2011

Kiko - 305

Först måste jag verkligen be om ursäkt för bilderna, min ringfingernagel är ju bortom all räddning och de andra naglarna är inte långt efter. Egentligen har jag god lust att klippa ner allihop helt och hållet och bara början om, de har fel form och är filade i kanterna, och allt är bara fel just nu… Men i så fall skulle bloggen få gå i ide i två månader och det vill jag inte… Så ni får riktigt trista bilder ett tag. Blir det för illa så får ni säga till så väljer vi ide i alla fall :p
När det gäller riktigt fina lack så tycker jag ofta att jag inte vill lacka med dem på korta naglar eftersom det inte gör lacken rättvisa. Det problemet har jag inte med det här :p Kiko 305 är mittemellan champagnefärgat och ljusgrönt, skum färg men inte så illa egentligen. Problemet är att det inte syns…Min patetiska ringfingernagel har gått på semester och kommer att bli
övertäckt av en liten lövhög tills den återhämtat sig :)

…Det är så himla skirt att det knappt märks. Det är ett metalliclack och det är de glesa metallicpartiklarna som står för opaciteten, basen är väldigt svagt färgad. Det är tre lager på naglarna och det räckte för att det skulle vara fotoacceptabelt men skulle jag ha det som full manikyr så är alternativet antingen att lägga 15 lager till eller att layera det över nått annat.
Formula: 2
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: Present

5 kommentarer:

 1. Lövhögen slår lacket med hästlängder:) Tummen upp för lövhögar!!:)

  SvaraRadera
 2. Hihi, vilken söt lövhög! Din nagel är som en igelkott som gått och gömt sig för vintern :D

  SvaraRadera
 3. Angelica - Det är rätt likt det där blekgröna från Milani som vi inte tyckte om nån av oss :p Hehe, ja, löven är nog sötare :)

  Annie - Hahaha, klockrent! :D Precis som en igelkott! :D

  SvaraRadera
 4. Hahaha, men gud vad gulligt med en liten lövhög! :D
  Nejnejnej, du får inte gå i ide! Såklart vi har överseende med kortisen, det kan hända den bäste ;)

  SvaraRadera
 5. Maria - Hehehe, det var tur :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.