torsdag 12 januari 2012

L.A. Girl - Graphite

Gammalt arkivinlägg, pre-ljustält...

Graphite köpte jag mest för att fylla på med så många lack som möjligt från Metal-kollektionen. Tror bara det fattas två eller tre nu… Jag är ju inte så förtjust i alltför mörka lack men det här funkar. Det är en mörkgrå bas men har väldigt mycket silverfärgade metallic-partiklar (alltså sådana skimmerpartiklar som gör att det blir ett metallic-lack) i sig som ljusar upp intrycket. Och det ser helt klart ut som metall, ett häftigt lack. Jag gillar det!
Formulan är bra, det täcker på två lager och är hyfsat lättmålat
Formula: 4
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: Cherry Culture

14 kommentarer:

 1. Alltså ja, det är fint i teorin men personligen har jag tröttnat på den här typen av grafitnyanser... men det svänger säkert snart :)

  SvaraRadera
 2. Lacklycka - Så här i efterhand (inlägget är från i sommar) så är det inget som får mig att trilla av stolen heller :p Det är ju fint för det det är, men lite uttjatat ja...

  SvaraRadera
 3. Jag gillar det! Men man har nog ett och annat lack som liknar...

  SvaraRadera
 4. Tror du får ha "finish-skola" med mig. Har slitsvårt för vad som är vad. Men det där gillade jag. Gillar grått. Också. :)

  SvaraRadera
 5. Väldans fin färg. Kanske inte den ovanligaste, men fortfarande väldigt fin :D

  SvaraRadera
 6. Jag älskar METAL-lacken. Måste också försöka få ihop hela kollektionen.

  SvaraRadera
 7. Har du någon aning ifall det är en dupe till Jitterbug frå CG? Eller är det bara mina ögon som lurar mig?

  SvaraRadera
 8. Den kollektionen är fantastiskt bra!

  SvaraRadera
 9. Kerstin - Absolut

  Mrs Data - Guiden till finishar finns under fliken "Allt du behöver veta..." :) Men, ja, det är många lack som faller mitt emellan och är svåra att kategorisera. Den här är okej dock eftersom kollektionen heter Metal ;)

  Annie - Lite så ja :)

  Pamsan - Jag saknar också de två-tre som jag inte har, skulle gärna få ihop full kollektion... Fast Cherry Culture står väldigt långt ner på listan över e-tailers jag vill handla från just nu :p

  Helga - Helt okej iaf :)

  Amandalundh - Jag har inte Jitterbug men av vad jag kan se på bilder så är de inte dupes, men väldigt lika. Som jag ser det är det grövre partiklar i den här och inte lika mycket silver som i Jitterbug

  Sminkan - Visst är den!

  Lela - Ja, ett trevligt lack, inte underbart, bara trevligt :)

  SvaraRadera
 10. ÅH! Jag har alltid velat beställa maaaaaaassor från cherryculture.
  Men aldrig riktigt.. vågat antar jag.
  Hur är det med frakt, tull osv? Blir det jättemycket dyrare?

  SvaraRadera
 11. Jenny - Frakten hos CC är väldigt resonabel (och går nu att beskåda i nästa inlägg :) ) Jag har aldrig behövt betala tull på nått därifrån. Det är ett bra nybörjarställe att beställa från, jag har aldrig hört om nån som haft problem med en order från dem. Så slå till vet ja'! :)

  SvaraRadera
 12. Det här är nog ett av mina favoritlack från den kollektionen!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.