torsdag 26 januari 2012

A-England - Bridal Veil

Svart holo är inte lätt, de blir oftast mörkgrå istället. Och det är ju helt okej, om man nu inte verkligen ville ha ett svart holo. Vill man det så är Bridal Veil (skumt namn på ett svart lack) mitt i prick, det är riktigt svart. Å andra sidan så är det inte så särskilt holografiskt om man inte stoppar handen i lampan igen. Då blir det fint glitter i olika färger men inte riktigt tillräckligt för att bilda regnbågar, det är snubblande nära men faller på mållinjen.
Själv använder jag inte svart lack för sig själv, inte ens om det är holografiskt. Men som teknisk övning i att få till ett riktigt svart hololack uppskattar jag det absolut.

Formulan är en dröm, ett lager som lackar sig själv och torkar bums. Man kan inte annat än älska A-Englands lack. Jag har varit lite skeptisk innan eftersom de är rätt så dyra och många av lacken i den första kollektionen var varken särskilt lockande eller unika. Men med den här kollektionen föll alla pusselbitarna på plats. Nu har jag blivit övertygad om att lacken är värda sitt pris.

Formula: 5
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: A-England

11 kommentarer:

 1. Himla tjusigt! Jag älskar ju svart så den här skulle nog passa mig bra :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte faktiskt på dig när jag skrev inlägget! Att det här är inte min stil alls men den skulle absolut passa Annie :D

   Radera
 2. Bling-Goth, it's the shit :) Nämen seriöst. Gillar man svart med en liten touch av det lilla extra måste ju det där vara som hittat. Absolut min stil .. *letar efter önskelistan*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, gillar man sådant så tror jag inte det kan bli bättre. Mycket bättre än grådassiga Color Club iaf!

   Radera
 3. Jag är kanske inte jätteimponerad av hur det ser ut, men det kommer inte hindra mig från att beställa det så småningom. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är ju svart, och svart är ju... svart. Men man kan ju absolut skaffa det med motiveringen att man ska ha full kollektion, det funkar alltid :)

   Radera
 4. Nice:) blir mer och mer sugen på hela kollektionen. Undrar om jag ska unna mig den i födelsedagspresent till mig själv?;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag absolut att du kan! :)

   Radera
 5. Fortfarande avis. Sjukt mycket faktiskt. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. hihihi, du får nog beställa den här kollektionen med, så det lättar lite :)

   Radera
 6. Åååh! Jag fyller år snart, ska nog önska mig dem eller köpa dem till mig själv haha :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.