torsdag 19 januari 2012

Coastal Scents' bortse

Penseljämförelse! sa Kitty i en kommentar i förra inlägget med Coastal Scents. Klart jag fixar det! Sen borde jag ju kommit på det själv från början. Jag skyller på att det här är en usel himla sk*t vecka och att min hjärna inte funkar som den ska… Då är det tur att jag har läsare som håller reda på mig!

Jag jämför Coastal Scents' pensel med China Glaze, China Glaze är alltid bra i alla jämförelser :) Och ni ser ju skillnaden. Borsten i penseln är kortare också, men framförallt är ju hela penselenheten pytteliten på Coastal Scents' lacket.


Om man vrider dem ett kvarts varv så ser man också att Coastal Scents' borste är tillplattad medan China Glaze's är rund vid basen. Att den är mycket styvare också är svårt att visa på bild, det får ni tro mig när jag säger bara :)Bra pensel som sagt, men underlig, ovant att jobba med en sådan.


Nu ska jag försöka förbättra den här veckan med att åka till Gekås! Blir det några nagellack (jag tror jag har det mesta i deras utbud redan :p ) så får ni se dem ikväll.

3 kommentarer:

 1. När jag var där för knappt två veckor sedan (ja nu igen;)) så var det extremt utplockat. Var visserligen där en söndag så jag hoppas det blir bättre lycka för dig.

  SvaraRadera
 2. kan man sätta seche restore för att tunna ut vanliga nagellack o inte bara seche vite? :)

  SvaraRadera
 3. åhjävlar vilken underlig borste. Jag skulle ju direkt dunka korken i blöta naglar oxå, finns lixom ingen marginal verkar det som.

  Gekås... aldrig varit dit, bara hört berättelserna. Jag skulle va helt slut efter ett besök. Happy hunting iaf.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.