fredag 27 januari 2012

Jämförelse mellan A-England - Dragon & Nubar - Reclaim

Nu har jag ju gjort jämförelser på de tidigare så nu börjar det bli lite tradition. Jag fiskade upp Nubar Reclaim, mitt enda andra riktigt gröna hololack. Måste skaffa en backup av den för övrigt… Dragon och Reclaim är ju inte lika, mer än att de är gröna och holosar, så jämförelsen blir mest för att visa dem bredvid varandra. Nått att relatera det nya tillskottet till.

Reclaim är betydligt mer holografisk med mycket tydligare regnbågar. Den är också mer blåtonad vilket jag personligen alltid sett som en nackdel eftersom gultonade gröna lack är min favorit. Basfärgen i Dragon tilltalar mig mer, men holoeffekten i Reclaim är oslagbar. Så, återigen två jättesnygga lack som är fina på sitt sätt, och som båda "behövs" i samlingen :)
6 kommentarer:

 1. Och så har du Reclaim också? Näääää....... ;)

  Fasiken vad dyrt det kommer bli för mig att bota den här avundsjukan. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahaha, det vore kanske lättare att sluta läsa min blogg ;D Börjar snart tycka synd om dig ju :)

   Radera
  2. Sluta läsa? Never! Gillar dig för mycket för det. :)

   Radera
  3. Då har jag tur isf :D Hoppas du inte ruinerar dig bara... det gör jag ^^

   Radera
 2. Vilken tur att Reclaim (&friends) är på väg hem till mig :) Tack vara Cactus som hade lagt till Beautybay.com på prisjämförelselistan så hittade jag ett vettigt europeiskt ställe att beställa Nubar ifrån.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är tur att man kan få tag på dem nån stans iaf! Bra att prisjämförelsen kunde hjälpa dig också, fast det var du som började :D

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.