söndag 1 januari 2012

Tillbakablick och framtidsplaner

Hoppas 2012 har varit ett bra år hittills för er :)

För mig är det hittills ingen skillnad på 2011 och 2012. Efter 18 år i skolans värld så är min tidsuppfattning fortfarande inställd på läsår, så det här är bara mitten av ett sådant :p Och eftersom min tenta (som jag inte pluggat till varken igår eller idag, suck) är den 10e januari så är min hjärna inte intresserad av nått som händer därefter än så länge.
Annars var 2011 ett grymt bra år för mig, visst har det varit motgångar också, och mindre lyckade perioder, men på det hela taget har de stora händelserna varit väldigt bra och det känns som om jag tagit ett rejält steg framåt i livet. Så jag hoppas att 2012 kommer bli minst lika bra!

2011 var ju också bloggens första år, den kommer fylla ett år i april. Och den har verkligen blivit över förväntan! När jag startade den tänkte jag att marknaden för nagelbloggar egentligen redan var mättad, och att jag vid det här laget skulle ha 10 läsare varav hälften var privata vänner :p Men istället har jag ”träffat” massa nya härliga människor och fått ett fantastiskt gensvar! Jag tror inte det är mer än 5 av alla ca 400 inlägg jag gjort som inte har nån kommentar. Det är så fantastisk roligt att blogga när ni är med och ”pratar” med mig! Tack alla härliga läsare för att ni delar er tid med mig! :D

Jag hoppas få mer liv i bloggen igen inom en snar framtid. Jag trivs bra med att kunna publicera minst ett inlägg om dagen och är inte alls nöjd med nuvarande bloggnivå. Dessutom vill jag ju inte bara visa lack som jag önskar mig utan även de fina lacken som jag redan har! Men mina naglar är i sämre skick nu är de varit på två år så jag har verkligen inget att måla på. Planerar att gå och sätta på konstmaterial på salong när jag har tillräckligt med utväxt för att fästa det på. Men till dess lär det inte bli mycket action här tyvärr. Så jag kan bara hoppas att ni har överseende och hittar tillbaka sen när jag är up and running igen med bättre naglar!

God fortsättning på 2012!

2 kommentarer:

  1. God fortsättning! Jag har också varit jäättedålig på att plugga.. Men efter att jag läst alla bloggar i listan å kanske slängt upp ett själv då jäklar! :P

    SvaraRadera
  2. Ja, man får ta saker i rätt ordning ;)

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.