torsdag 19 januari 2012

Random babbel

Det blev inga nagellack på Gekås, jag hade redan alla som var intressanta :p De hade China Glaze, men bara några av cremelacken i Anchors Away kollektionen, väldigt begränsat urval. Det enda nagellacksrelaterade jag köpte var två små burkar med lös ögonskugga, jättefint duokroma.Nagelrelaterat...? Ja, för jag ska inte ha dem på ögonen utan på naglarna. De ska bli frankenlack, det går att göra sådana med pigment också och det måste jag ju pröva nån gång. Ska bli spännande att se om det blir duokroma lack av dem, eller bara en kladdig sörja :p

I övrigt är mina favoritfynd en vetekudde, en förvaringslåda med massa små fack som jag ska ha cabochoner mm i, en filt som är gjord av slaktade nallebjörnar (sån där mikrofiber grejs som är så mjukt att man inte kan sluta klappa på det) och en Uno kortlek!

Nu är jag så trött att jag faller i bitar, 6 timmars shopping och två timmars bilkörning i vardera riktning. Shopping är idrott! Synd att mina idrottslärare i skolan aldrig tyckte det :p Men det var ändå roligt att göra nått annat den här veckan, få ett litet avbrott i vardagen.


Som sagt är den här veckan skit. Jag fick tentaresultatet: två poäng under godkänt, så så var det med det... Sen hade jag möte med chefen på jobbet och fick veta att den tjänsten jag fått kanske kommer att försvinna. De kan inte bestämma sig om de ska behålla den eller inte och tills de vet så hänger allting i luften. Eventuellt är jag arbetslös från den förste februari. (och ja, de kan slänga ut mig med så kort varsel eftersom jag inte är fastanställd än, jag skulle blivit det den förste februari)

7 kommentarer:

 1. Usch, vad tråkigt. Sänder en varm tanke.

  SvaraRadera
 2. Nä men vilket skit! Dumma tenta! Och dumma jobb! :(
  Hoppas det löser sig snabbt för dig. Varma kramar!

  SvaraRadera
 3. Åmen crap! Kunde de inte kommit på det innan de tog in dig? Du är ju så ny menar jag.

  SvaraRadera
 4. Neeeej, vad tråkigt! Hoppas verkligen allt löser sig. Håller med Kajalpennan, vad tänkte de när de anställde?

  SvaraRadera
 5. Usch och fy vilket elände:( Förstår om du är lite ur gängorna just nu... Allting har ett slut och allting vänder, tänk på det även om det inte känns så för stunden. Ibland kan tråkiga saker föra något gott med sig, vem vet vad som lurar bakom hörnet den 2 februari?!
  Styrkekramar

  SvaraRadera
 6. Men vad trist! Hoppas att de bestämmer sig för att behålla dig *kram* Men annars så måste jag hålla med Lela, det kan ju visa sig att denna till synes väldigt tråkiga händelse leder till något som är sååå mycket bättre.

  SvaraRadera
 7. Men vad trist med ynka 2 poäng ifrån! Går det inte att göra en kompletteringsuppgift för de 2 poängen? Vet att på min utbildning var det flera som fick göra så när det bara fattades ett par poäng.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.