måndag 30 januari 2012

Jämförelser mellan A-England - Princess Sabra & massa annat

Princess Sabra måste ju få en jämförelse också! Det om något behöver sättas in i ett sammanhang eftersom färgen är lite skum. Jag grävde fram andra holosar i samlingen som går åt grönt och guld och valet föll på fyra stycken (eftersom jag bara har 5 fingrar, annars hade jag tagit med fler):
 • A-England’s Dragon – underligt med två så pass lika lack i en så liten kollektion, men de är gröna, så jag klagar inte! :)
 • China Glaze’s L8R G8R – det mest liknande som jag har i samlingen men betydligt mer blåtonat och kallt… och mer holografisk så klart, men det var ju givet.
 • China Glaze’s GR8 – bredvid det här ser ju Princess Sabra inte så guldigt ut längre, men de är inte så himla olika egentligen, återigen beror det på ljuset.
 • China Glaze’s He’s going in circles – färgen är ju i samma familj, men mest är den med för att visa skillnaden i holot.

Återigen, jämförelsen är inte för att försöka hitta dupes utan för att sätta in Princess Sabra i ett sammanhang.


För er som tycker skillnaden mellan scatter holo och linjär holo är förvirrande (ni vet vilka ni är ;) ) så kika lite extra på bilderna, klicka gärna upp den första. L8R G8R och GR8 är linjära och övriga är scatter.

10 kommentarer:

 1. Ahaaaaaaa...! ;P

  Första bilden var jättebra. Satte alla dessa i ett sammanhang på holofärgkartan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jämförelser är aldrig fel :) Synd bara att de är så meckiga att göra, skulle gärna gjort fler men det tar ju sån tiiiid! :p

   Radera
 2. Dragon! Dragon! den kan jag nog tänka mig :) har du nubar reclaim att jämföra med tro?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jämförelsen mellan Dragon och Reclaim gjorde jag ju i fredags, var har du hållit hus? ;D

   Radera
  2. Under en sten??? hahaha! Ok jag tror att jag behöver glasögon på riktigt nu...

   Radera
  3. hahahaha :) Jaja, men nu vet du att den finns iaf :)

   Radera
 3. Ha ha ja det är jag som inte för mitt liv kan definiera vilket holo det är! Älskar när du så fint hintar och det känns som att man blivit träffad av ett armborst i pannan;)
  Som vanligt tror jag att jag lärde mig någonting på besöket hos dig, ska råplugga scatter och linjära nu. Ska jag be Sminkan sätta ihop en tenta till mig kanske?;)

  Alla är så vackra på sitt sätt, tur man inte behöver välja.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha :D Du är långt ifrån ensam, det är inte lätt med alla definitioner! :) Så det är säkert fler som känner av armborstet ;)
   Du kan kika på de gamla inläggen med Ozotic's holosar, där är ett par som är samma färg men med olika holo, de är rätt käcka :) Så kan jag fixa en tenta åt dig sen :D ...ska nog ta och göra ett sånt inlägg tror jag, det är ingen dum idé, alltid kul med lite interaktivt på bloggen :)

   Radera
 4. Jag tycker inte att Dragon och Sabra ser särskilt lika ut, behöver definitivt båda! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de kan man absolut skaffa båda två! :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.