onsdag 18 januari 2012

Coastal Scents - Nebula

Ytterligare ett lack från Coastal Scents, det här heter Nebula. Blev lite besviken på färgen, på flaskbilderna på siten såg det duokromt ut men på naglarna var det inte mycket med det. Jag förstår att det är gjort för att vara duokromt, för första lagret blir lite grönaktigt. Men när två lager är på så är det bara mörkblått med en hint åt lila. En helt okej färg men alldeles för mörk för mig, det blir svart i dåligt ljus.
 
Formulan är bra, täcker som sagt på två lager. Och torkar strålande. En aning tjockt dock, skulle nog behöva späda det en aning. Det är överlack på bilderna.

Men nu när jag testat två av Coastal Scents’ lack vill jag prata om penseln! Den är extremt kort, rätt ordentligt tillplattad och väldigt styv. Det känns skumt att lacka med en så kort pensel men den lyckas på nått vis få till en otrolig precision. Jag behövde inte städa en gnutta lack nån stans när jag målat klart. Den håller mycket lack och sprider det perfekt över nageln utan att det plötsligt rinner ut i en liten flod. Egentligen är det en av de bästa penslarna jag jobbat med... fast samtidigt kan jag inte riktigt komma över att den är så kort. Blandade känslor.

Formula: 4
Färg i sin genre: 2
Inköpsställe: Coastal Scents USA

6 kommentarer:

 1. Tjusig i ljustält, synd du inte ständigt vistas i rampljuset! :)

  Blir nyfiken. Kan man få se ett foto av den beryktade penseln? Kanske brevid nån annan om det går trolla till?

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det ser fint ut här på bilderna, men ibland blir man ju lite besviken när det inte är som man tänkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, när den bor i en kollektion som skulle vara duokrom så var det här rätt mesigt

   Radera
 3. Jag gillar verkligen färgen! Synd att den blir så mörk dock..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har svårt för så mörka lack

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.