onsdag 25 januari 2012

Jämförelse mellan A-England - Saint George & Glitter Gal - Lizzard Belly

Var ju tvungen att jämföra Saint George med Glitter Gal’s Lizzard Belly. Det var min första impuls när jag tittade på Saint George: nu har jag skaffat två lack som ser likadana ut :p Men icke, de var mycket mer olika än jag först trodde.

Det är mer holoeffekt i Lizzard Belly, holodammet är grövre så effekten syns mer och det blir mer tydliga regnbågar. Å andra sidan tycker jag att basfärgen på Saint George är snäppet snyggare. Saint George är lite ljusare så man tydligare ser att det är grönt och inte svart. Det är också mer blåtonat. Och mer magiskt på nått vis. Det är nog det finkorniga holodammet som ger ett lite annorlunda intryck, mer djup istället för glitter.

Så på det hela taget kan man absolut rättfärdiga att skaffa båda två :) Jag tycker inte att den ena är bättre än den andra, de är bara olika, och bra på olika saker.

10 kommentarer:

 1. Åh, fina båda två. Man kan aldrig ha för många holo-lack!

  SvaraRadera
 2. Intressant jämförelse! Speciellt eftersom Lizard Belly och ett tjog av hans kompisar flyttade in hos mig igår. Weeooo..

  Nu har du skämt bort oss med 3 sköna inlägg på raken och gett en glimt av vad som väntar. Nu gör det lixom inte så mycket att det är vintermörker ute, finns massa spännande grejer att se fram emot ;)

  SvaraRadera
 3. Kerstin - Ja de är verkligen snygga båda två!

  Mrs Data - :D

  PolishPig - Verkligen inte! :)

  Kitty - Du borde ju ha en egen blogg och visa oss! ^^ ...Ja, de här lacken drog igång ett regn av inlägg, har två planerade till imorron också :)

  SvaraRadera
 4. De är verkligen fina båda två på sitt sätt!

  SvaraRadera
 5. Vad bra att de är olika, då kan jag motivera (för andra) att äga båda höhö :D

  SvaraRadera
 6. Ahhh! Lizzard belly borde stå på min önskelista!

  SvaraRadera
 7. Roxcat - ja det är så trevligt när jämförelser resulterar i det: att båda är lika fina men olika :)

  Annie - Ja det ska inte vara några problem! :)

  Ann - den är verkligen unik (än så länge) :)

  SvaraRadera
 8. Tack för jämförelsen! Jag har Lizard Belly och hade tänkt skaffa Saint George, men nu står jag nog över ändå. De var inte riktigt så olika att jag tycker att det motiverar köp. (Jag försöker verklige skära ner på mina nagellacksinköp. Det går sådär... ;-))

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.