lördag 28 januari 2012

Coastal Scents - Cosmic

Flakelack börjar poppa upp som svampar ur jorden och bli nästa stora grej i nagellacksvärlden. (om beteckningen flakelack gör dig förvirrad, kika på finish-förklaringen jag har här.) Personligen blev jag rätt mätt på flakes när jag skaffade senaste omgången Nfu-Oh för flera månader sedan så det är inte så kul längre. Jag lär nog hoppa över den flugan.

Men jag köpte i alla fall flakelacket Cosmic när jag skaffade tre lack från Coastal Scents sist, bara för att testa. Det är guldfärgade, gröna och lite blå flaskes i en svart jellybas. Flakesen är fina men basen är för mörk för min smak.
Det var för övrigt helt omöjligt att fota det här lacket, det ser inte riktigt ut
som på bilderna i verkligheten.

På mina naglar klarade det sig med tre flödiga lager men på längre naglar kan jag tänka mig att man behöver ett fjärde. Basen är lite för opak för att flakesen ska synas perfekt, men de är ändå där och glittrar fint. Lättmålat men den udda penseln.

Formula: 3
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: Coastal Scents USA

10 kommentarer:

 1. Snyggt. ser lite ut som en blöt mossig sten med solsken på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. vilken fin beskrivning! ...finare än lacket :)

   Radera
 2. Åh, jag gillade det där. Lite hemlighetsfullt och mystiskt, liksom =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. hihi, ja mystiskt är det :)

   Radera
 3. Först och främst vill jag säga förlåt för tagit så mkt text av, jag har helt enkel kopierat! Jag skulle själv bli förbannad om någon tagit text och bilder från mig!
  Jag vet vad jag gjorde var fel och nu har jag tagit bort inlägget. Men är det ok för dig att jag publicerar samma inlägg med jag skriver stort och tydligt och länkar till dig och inläggen jag tagit från? Annars kommer jag inte publicera inlägget igen. Jag är hemsk ledsen, vill inte bråka eller skada någon. Men du kan ju se det som en komplimang! Du har en superblogg med väl skrivna inlägg.

  Vänliga hälsningar
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen skada skedd... och ja, det är väl en komplimang också.
   Men utveckla inlägget till tips om bra info och länkar vettja' :) Det är ju många fler än jag som har matnyttigt på sina bloggar. Bland annat har Lacquerized ett väldigt detaljerat inlägg om olika finishar: http://www.lacquerized.com/2010/04/finish-it-up.html
   och på bloggen Loodie loodie loodie (http://loodieloodieloodie.blogspot.com/) finns allt om nagelvård och olika ingredienser i nagelprodukter som man kan tänkas vilja veta! Du får säkert ihop ett helt gäng länkar om du letar lite :) Och sånt är alltid uppskattat av läsarna också, jag är själv alltid på jakt efter tips om bra bloggar och dylikt.

   Alternativet är ju att kopiera saker och använda det som ett citat, med texten intakt och tydlig hänvisning till källan. Det är ju publiceringsmässigt korrekt, även om det ju som sagt är lättare - och väl ser snyggare ut - att bara länka i det läget... Men se om du inte kan utveckla inlägget lite, du har ju ett bra koncept där med månadens tips, sånt ska man vara rädd om :)

   Radera
  2. Vilken tur att du är så förlåtande! Jag har besökt bloggarna du tipsade om och dom hade mkt bra saker dom med! Men om jag ser något där som jag gillar ska jag lära mig av mina misstag och såklart länka till källan(TYDLIGT)!


   Jag tror precis som du att läsarna uppskattar sådana inlägg. Jag har inte alls mkt kunskap om nagellacks namn/hur man tar hand om naglar m.m så därför är det enkelare att bara kopiera av enn annan blogg men jag vet att det är fel och förlåt ännu en gång!

   Jag la upp inlägget igen med ändringar och hänvisar tydligt att du är orginalkällan! Du får säga till om det är något jag ska ändra på!

   Jag hinner tyvärr inte utveckla inlägget så mkt mer, har prov,läxor m.m att ta itu med men ag ska vara rädd om månadenms tips och skriva mina "EGNA" inlägg nästa gång!

   Du lärde mig verkligen en läxa och det är jag tacksam över!

   Jag måste bara fråga, hur fick du reda på så snabbt att inlägget var taget från dig? Läsarer du bloggen eller var det någon som tipsade dig?


   Vänliga häslningar
   Annie

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.