torsdag 26 januari 2012

Jämförelse mellan A-England - Bridal Veil & Color Club - Revvvolution

Klart vi tar en jämförelse till! Color Club’s Revvvolution är det enda andra ”svarta” hololacket jag har förutom Bridal Veil, och det är ett ypperligt exempel på ett svart lack som är grått. Det ser ju svart ut i flaskan men vid en jämförelse med Bridal Veil så blir det väldigt tydligt att det är grått. Holodammet är också större, så holot syns visserligen mer på individuell nivå, men i kombination med den svarta basen är det på armlängds avstånd väldigt lätt att förväxla med silverglitter. Och då har jag ändå en version av Revvvolution som är hyfsat holografisk, jag har sett bilder på andra som är mycket värre. …Dock lyckades jag inte fånga den effekten på bild nu, men den är där i verkligheten.


6 kommentarer:

 1. Inte alls lika ju! Bra bra :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja här kan man verkligen motivera innehav av båda, inte ens samma färg ju, det måste ju till och med icke-nagellacks-nördar inse :)

   Radera
 2. Tack för att du gör jämförelser! Superbra om man har ett lack och funderar på ett liknande...eller om man inte har något och är sugen på båda! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jämförelser är aldrig fel! :) Fast i det här fallet är ju allting man kan komma på att jämföra med roligare än Revvvolution :p

   Radera
 3. Nu kan jag pusta ut, har redan Revvvolution och beställde just Bridal Veil =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de kan man absolut äga båda av, inga dupes där inte :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.