tisdag 8 november 2011

Galaxy cabochoner

Efter att ha testat att göra rymdnaglar var jag tvungen att testa konceptet på cabochoner också. Jag gjorde ett hänge åt rumskamraten som hon blev väldigt glad över. Och sen fick jag en beställning av hennes mamma på fler rymd-halsband, hon vill ha och ge bort dem i julklapp åt vänner och bekanta. Så det blir nog lite ”mass”-tillverkning av nagellackssmycken här hemma ett tag :) Det passar mig perfekt som inte använder dem själv men tycker det är kul att göra dem! Jag räknade på det och om det bara ska gå runt med materialet så blir de inte farligt dyra heller, så förhoppningsvis sprider det sig! Hur roligt som helst :)


närbild på den vänstra


10 kommentarer:

 1. Mycket fina! Jag måste köpa lim så jag kan göra klart de jag har liggande här hemma.
  Tycker det är roligt med nagellackssmycken

  SvaraRadera
 2. Jag är jättesugen på att testa detta! Har du skrivit en guide för smycken? Om inte, gör det! :) Vart man kan köpa "grunden", vad som behövs osv... min kreativa ådra vill lära sig :P

  SvaraRadera
 3. Kajalen - Tack! ...Fast de är fina utan att vara limmade på nått med, man kan ha dem som prydnad :)

  Lacklycka - Jobbar på det as we speak! Kommer en film och ett textinlägg med länkar :)

  SvaraRadera
 4. När jag har lite tid och inspiration ska jag nog skaffa lite grejer och fixa med cabochoner också, de blir så vackra!

  SvaraRadera
 5. Mycket snygga! Förstår vad du menar med att försöka hitta folk att göra smycken åt, man gör lätt mycket mer än man själv behöver. Jag gjorde pärlsmycken ett tag, men slutade eftersom jag höll på att bli översvämmad av halsband!

  SvaraRadera
 6. De är så fina:) Finns det att göra öronhänge också? Mer en öronhänges tjej än halsband...

  SvaraRadera
 7. Åsa - Tack så mycket :)

  Roxcat - det är väldigt roligt att pyssla med :)

  Nageldraken - Tack! Ja, det är väldigt lätt att flyga iväg och bli så inspirerad att det blir alldeles för mycket :p

  Angelica - Jag med, halsband är mest ivägen :p Och barn gillar att dra i dem >.< Jag har gjort både hängande örhängen och ploppar, det går alldeles utmärkt :) Kan visa plopparna jag gjorde med China Glaze OMG, det är ett trevligt sätt att föreviga fina lack :)

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Ttots att jag är en nagellacksnörd så hade jag inte sett detta förut.. Är ju jättefina!
  Jag är dock ingen pysseltjej men jag älskar att matcha nagellack med smycken och / eller klocka. :)
  Har en liten undran till dig, kan man lägga in en liten "beställning" på ett fint halsband eller örhängen?

  /Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du kan få det! Jag tycker bara det är roligt att göra grejer till andra. Så jag kör på självkostnadspris på materialet, arbetstiden blir gratis :) Maila mig så pratar vi mer om det och ser vad du är ute efter! cactusnailpolish@gmail.com

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.