fredag 11 november 2011

Ozotic - 531

Holofredag! Jag var tvungen att testa ett av de nya Mish Mash lacken, trots korta små stumpar till naglar… Valde det som lockade minst, så kan jag spara de andra till senare :)
531 är det av lacken som drar åt brunt/guld. Holoeffekten är fantastisk och det duokroma gör att färgen blir fullständigt obestämbar. Det är bara regnbågar och färgskiftningar tills man blir yr i huvudet! Jag kan inte beskriva det här lacket, det går inte, så ni får massa bilder istället. Det är fullständigt unikt, konceptet är underbart och resultatet är mycket mer än bara summan av komponenterna. Hololack + duokromt lack är inte lika med holoduokromt bara, det är lika med fullständig magi!
Bilder i både solen(!) och ljusboxen för att försöka visa både det holografiska och det duokroma.


Det är två lager på bilderna över svart cremelack. Formulan är bra, det torkar som det ska. Det enda jag ska anmärka på är att när Ozotic bytte flaska så bytte de även pensel och nu är det en tjock och sladdrig sak som inte alls var trevlig att lacka med. Krävde lite koncentration så det var tur att det räckte med två lager.
Formula: 3
Färg i sin genre: Inte lätt att bestämma när jag inte testat nått annat sådant här än :)
Inköpsställe: Picture Polish

13 kommentarer:

 1. Jag hatar lack vars färg är svårbestämd för det passar inte i min färgindelning >.<
  Problemet är ju att de ofta är så himla snygga!! Det här är ju riktigt häftigt!!!

  SvaraRadera
 2. Wow, det ser verkligen helt underbart ut! Fan, kanske är det värt att klicka hem ändå?

  SvaraRadera
 3. Om detta var lacket som tilltalade minst så är jag grymt sugen på att se de övriga lacken:)
  Vilket kul klockslag du publicerade på denna primtalsdag;)

  SvaraRadera
 4. Annie - Hahaha, jag vet precis hur du menar! Jag har löst det genom att ha Ozotics hololack på ett eget hjul :) Det här är helt underbart!

  Nailtastic - Visst är det jobbigt med bloggbilder ;D Hade jag räknat på det och vetat att de skulle bli så dyra innan jag beställde så hade jag nog varit tveksam ett tag, men nu är jag glad att jag inte räknade på det :p

  Angelica - Hihi, ja de andra är lila och blå så det är snäppet bättre. (Och vad kul att du märkte det! Jag var ju bara tvungen att dra till med mer ettor en dag som denna :D )

  SvaraRadera
 5. Underbar holo-effekt och en verkligen snygg obeskrivlig färg. Guuud vad det händer mycket på naglarna, man blir nästan yr!

  SvaraRadera
 6. Åh det var grymt fint! Jag dreglade lite på tangentbordet (det händer ofta när jag kikar in här) :-)

  Ärligt talat så tycker jag att dina naglar är jättefina och inte ett dugg stumpiga! Flera av mina naglar har råkar ut för svåra olyckor på senaste tiden så jag fick fila ner dem helt och det ser jättekonstigt ut. Här snackar vi stumpar! Tur att mina naglar växer som gräs! :-)

  SvaraRadera
 7. Lever ihop med en statistiknörd så jag har inget annat val än att uppmärksamma sådant;)
  Ser med spänning fram emot att se de andra och även Beetle Juice-lacken!

  SvaraRadera
 8. Löjligt nog känner jag att saliven rinner till (första gången jag upplevde det var när jag såg de där nya hololacken från Brasilien som Sminkan och Scrangie har visat), läckert!

  SvaraRadera
 9. BrilliantNails - Visst är det härligt!

  Saga - Haha, du får ha papper nära till hands ;D
  Tack! :) Det är nog mycket en vanesak, jag vänjer mig väl vid dem, men de känns så korta jämfört med hur det var innan :/

  Angelica - :D

  Ann - Ja, de brasilianska holosarna skulle jag gärna lägga vantarna på! Helt underbara! Synd bara att llarowe aldrig har saker i lager så man kan handla istället för att bara bli läskad :/

  SvaraRadera
 10. Det här är nog lacket som lockar mig mest av mishmah-arna, men fortfarande inte så mycket att jag tror jag måste ha det.

  SvaraRadera
 11. Kerstin - Ja det är helt magiskt!

  Emma - Ja!

  Chaosophia - Det kräver ju sitt pris tyvärr... Men jag tror att de andra är snyggare :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.