lördag 19 november 2011

Milani - Golden Sea


Jag skrev ett helt inlägg om Golden Sea men i sista stund kom jag fram till att jag måste skriva om det. Jag var orättvis. Det är faktiskt väldigt snyggt! Det är blåturkost med en touch av grönturkost och med små guldpartiklar. Väldigt glittrigt och skimrigt och fint.
Det som fick mig att från början vara mycket mer kritisk mot det är att det är så hysteriskt skirt! Det är fem lager på bilderna och i vissa vinklar ser det ut att behövas ett par till. Det beror delvis på att det är väldigt tunt och rinnigt så varje lager ger inte så mycket lack på naglarna. Ett annat blått lack i botten vore nog inte fel, men eftersom det inte är VNL som är problemet utan att lacket blir flammigt och nästan genomskinligt på sina ställen, så får man i så fall matcha det perfekt med ett annat blått lack. Det är verkligen synd för det är riktigt snyggt, men jag tror inte att jag kommer orka lacka fem lager av det här särskilt ofta…
Formula: 2
Färg i sin genre: 4

Inköpsställe: BeautyJoint

7 kommentarer:

 1. Fint men 5 lager är alldeles för mkt :/

  SvaraRadera
 2. Det där lacket såg jättehärligt ut! Synd bara att det var så skirt. Orka vänta på att fem lager skall torka kan jag tycka.

  SvaraRadera
 3. Så himla fin färg! Men jag tror inte att jag fixar torktiden som brukar bli när man har fem lager =/

  SvaraRadera
 4. Jag läste första stycket och undrade vad det var för fel på dig. Det var ju jättefint! Sedan läste jag andra stycket och förstår att du var negativ. 5 lager är hutlöst!

  SvaraRadera
 5. Helga - Absolut!

  Agneta - nä, det är för mycket

  Annie - får bli layering av det isf, annars är det för segt...

  Kerstin - Ja, färgen är det inget fel på :)

  Chaosophia - Visst är det!

  Kajalpennan - Hahaha, för en gång skull inte mig det var fel på utan lacket :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.